bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Vakantie Achaia

Achaia vakanties

Achaia is een regio van de Peloponnesos. Het gebied Achaia is voornamelijk bekend vanwege de grote stad Patras. Het landschap van Achaia bestaat uit hoge bergen en mooie kusten met fijne zandstranden. Achaia wordt gedomineerd door drie hoge bergen, Panachaiko, Helmos en Erymanthos. De berg Panachaiko (1926 m), hoewel niet de hoogste van Achaea, domineert het kustgebied bij Patras. In dit departement zijn ook veel rivieren zoals Larissos, Vouraikos, Titheus en Charadros.

De meeste bossen liggen op de bergen, hoewel er ook verschillende op de vlaktes liggen. Patras is de hoofdstad van Achaia en de op twee na grootste stad in Griekenland. Patras is een bruisende studentenstad, een plek waar entertainment, geschiedenis en cultuur samenkomen en een bestemming creëren vol met prachtige ontdekkingen. De beroemdste voetgangersstraat, Agiou Nikolaou, loopt via 192 treden naar de oude stad met geplaveide straatjes en kleurrijke, neoklassieke herenhuizen.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Achaia? Op deze pagina staat een overzicht van de accommodaties die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Achaia.

Bekijk accommodaties Achaia

Reizen / Bestemmingen:  Kalavrita - Klitoria - Lakopetra - Patras -

Overzicht vakanties - Achaia vakantie boeken