Paxos


Bekend om zijn kristalheldere wateren, intieme kiezelstranden, olijfgaarden, schilderachtige havenstadjes, en rustige charme, perfect voor een ontspannen uitje ver weg van de drukte.


Paxos (Paxi) is een erg mooi eilandje ten zuiden van Corfu. Het heeft alles wat nodig is voor een rustige en ontspannen vakantie: mooie stranden, kleine baaien, groene heuvels met olijfbomen, imposante kliffen en zeegrotten. Het kleine formaat (oppervlakte: 13 km2, kustlijn: 30 km) nodigt je uit om het eiland van het begin tot einde te voet te verkennen. Gaios is het hoofdstadje van het eiland en de haven, ideaal voor zon-en-zee vakanties. Er zijn cafés en vistavernes bij de pier. Op het eiland zijn veel mooie stranden, deze zijn vaak niet bereikbaar met de auto maar wel per boot. De stranden zijn meestal witte kiezelstranden, met een heldere, turquoise zee. Ideaal om te snorkelen. Dorpje Loggos ligt tussen de olijfbomen en dennenbomen, vijf kilometer ten noorden van Gaios. In het noorden van het eiland ligt het dorpje Lakka in een gesloten baai.


Bestemmingen Paxos: Eilandhoppen - Gaios - Lakka - Longos - .

Populairste vakanties - Paxos

Eilandhoppen Corfu Paxos Lefkas
Populaire reis!
Eilandhoppen Parga Paxos Corfu
Populaire reis!
ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl