Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Porto Scoutari

+ + +

Dodecanese | Patmos | Skala
Porto Scoutari

Porto Scoutari - Patmos - Skala

Porto Scoutari Hotel & Suites ligt prachtig boven Meloi Bay en Meloi Beach, aan het begin van een kleine vallei, in een afgelegen gebied met natuurlijke schoonheid. Het ligt te midden van 8000 vierkante meter aangelegde tuinen met palmbomen en planten, een oase van rust en vrede. Het hotel biedt luxe accommodaties; stijlvolle kamers en een groene tuin met een heerlijk zwembad.

Porto Scoutari kun je ook boeken als Eilandhop vakantie:


Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Porto Scoutari

OVERZICHT

Het resort is gebouwd in vier vleugels, in bungalowstijl, in de vorm van een halve maan. Het uitzicht op de Egeïsche Zee is fantastisch.

Het hotel biedt luxe accommodaties; stijlvolle kamers en een groene tuin (met een zwembad). Grote kamers met slaap- en zitgedeelte, een prachtige omgeving en dichtbij het strand. Uitstekende service.

Dit elegante hotel  in kijkt uit over een weelderig zwembad en een wellnesscentrum. Gelegen op 1 km ten noorden van Skala. Het heeft prachtig uitzicht op zee.

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Kos, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht op Kos zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds op Kos aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Patmos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Patmos naar Kos vaart. Op Kos verblijft u in een nette 3* accommodatie.

PLUSPUNTEN

  • Een oase van rust
  • Prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee
  • Luxe accommodatie
  • Dichtbij het strand

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.