bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Kreta Milos

+ + +

Kreta | Heraklion Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta Milos

Eilandhoppen Kreta Milos - Heraklion Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta en Milos. Bij deze geweldige eilandhopreis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta en het prachtige en bijzondere Cycladeneiland Milos. Je landt op Kreta en vaart na een aantal dagen met de boot naar Milos. Vanaf Milos vaar je aan het einde van je vakantie naar de haven van Piraeus, zodat je vanaf Athene weer terug kunt vliegen.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, privé-taxi transfers, boottickets en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Kreta Milos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Met een privé-taxi word je naar je accommodatie op Kreta gebracht. Na een aantal dagen genoten te hebben op het prachtige Kreta, word je bij de accommodatie opgehaald en door een privé-taxi naar de haven gebracht. Vanaf de haven van Heraklion vaar je naar het eiland Milos. (Rechtstreeks of met een overstap op Santorini.) Op Milos zul je in Adamas verblijven bij een goed 3* hotel inclusief ontbijt.

Hoeveel nachten verblijf je op Kreta en hoeveel op Milos?

 • Bij 7 nachten:   4 nachten Kreta + 3 nachten Milos
 • Bij 9 nachten:   5 nachten Kreta + 4 nachten Milos
 • Bij 12 nachten: 7 nachten Kreta + 5 nachten Milos
 • Bij 15 nachten: 10 nachten Kreta + 5 nachten Milos
 • Bij 21 nachten: 14 nachten Kreta + 7 nachten Milos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.

Eerst verblijf je op Kreta

Bij het vliegveld van Heraklion word je opgewacht en naar je 3* hotel in Koutouloufari, Chersonissos of Amoudara gebracht waar je zult verblijven. Je kunt heerlijk relaxen of van alles ondernemen. De dorpjes Koutouloufari, Oud-Chersonissos en Piskopiano zijn een bezoekje waard, net als de badplaatsen Chersonissos, Malia en Stalis. Het beroemde Knossos is een ware aan te raden trekpleister. Je kunt ook een auto of scooter huren om meer van de regio te zien.

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee. Het is het grootste Griekse eiland. De kustlijn is ruim 1000 km. Op Kreta is er voor elk wat wils: afgelegen bergdorpjes, stille onbekende stranden, gezellige drukke toeristenplaatsen en leuke haventjes. Er zijn vele bezienswaardigheden en prachtige authentieke bergdorpen. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers: iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Op Kreta verblijf je bijvoorbeeld bij Neos Ikaros in Agia Galini, Zafiria in Matala, Asterias Villas in Koutouloufari, Galaxy Villa's of een gelijkwaardige accommodatie.


Daarna verblijf je op Milos.

Milos is een Cycladen eiland in het zuidwesten van de Egeïsche zee. Milos is vooral bekend vanwege het beeld van Aphrodite (Venus) dat hier gevonden is en dat nu in het Louvre in Parijs is te bewonderen. Maar Milos is meer dan ‘de Venus van Milo’. Het is een zeer bijzonder eiland omwille van de geologische natuurverscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische en vooral indrukwekkende natuurverschijnselen tegen. Op het eiland zijn drie grote dorpen: Adamas, Pollonia en het bergdorp Plaka, dat tevens de hoofdstad van Milos is. Adamas is het grootste dorp, hier bevindt zich de haven van Milos. Hier komen de veerboten vanuit Piraeus (Athene) en vanuit andere eilanden aan. Je kunt op Milos leuke boottochten maken (ronde van het eiland of naar het buureilandje Kimolos of naar de rotsen van Kleftiko). Met de bus, taxi of scooter kun je prachtige locaties bezoeken waaronder het wereldberoemde Sarakiniko en de schilderachtige vissersdorpjes Mandrakia, Mytakas en Fyropotamos.

Je verblijft op Milos in Hotel Portiani of een gelijkwaardige accommodatie.
 


De Terugreis

Met de boot vaar je vanaf Milos naar de haven van Piraeus (bij Athene). Vanaf de haven word je opgehaald door een privé-taxi en naar het vliegveld gebracht. Vanaf Athene vlieg je weer terug. Het is mogelijk dat je afhankelijk van de vliegtijden een dag voor de terugvlucht naar Piraeus vaart en een nacht in Athene overnacht om de volgende dag terug te vliegen.

 

BIJZONDERHEDEN

 • Let op: bootverbindingen tussen Milos en Kreta zijn schaars. Waarschijnlijk zal je van Heraklion naar Santorini 's ochtens vroef varen en in de middag met een andere boot van Santorini naar Milos varen. .
 • Het is mogelijk dat je afhankelijk van de vliegtijden een dag voor de terugvlucht naar Piraeus vaart en een nacht in Athene overnacht om de volgende dag terug te vliegen.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Tijdens één vakantie bezoek je twee zeer bijzondere en verschillende Griekse eilanden.
 • Ontdek de verschillende gezichten van Griekenland.
 • Geniet van het veelzijdige Kreta.
 • Geniet van de bijzondere Milos.
 • Eilandhoppen zonder zorgen, want alles wordt geregeld.

KAART - Eilandhoppen Kreta Milos

Waar ligt Eilandhoppen Kreta Milos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 173 outboundPrice: 190 outboundPrice: 199

arrival Terugreis

inboundPrice: 165 inboundPrice: 329 inboundPrice: 331

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 424
auto: 264
transfer1: 100
transfer2: 60
boot: 132