Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos

+ + +

Kreta | Lassithi Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos

Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos - Lassithi Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta, Milos& Kimolos. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta en de prachtige Cycladeneilanden Milos & Kimolos.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi transfers, boottickets en verblijf inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-218014) en laten niets over aan het toeval.

ALBUM Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos


Hoe verloopt deze reis?

Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Je neemt hier een huurauto in ontvangst en rijdt naar je accommodatie. Of je wordt opgewacht en naar je accommodatie gebracht. (naar je eigen wens) Op Kreta verblijf je (bijvoorbeeld) een week. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta!

Vanaf de haven van Heraklion op Kreta gaat de boot naar Milos, waar je (bijvoorbeeld) vier dagen verblijft. In de haven van Heraklion kun je de huurauto achterlaten. Of je wordt opgehaald bij je accommodatie en naar de haven gebracht. Op Milos aangekomen word je opgewacht in de haven en naar je accommodatie gebracht.

Op Milos heb je een aantal dagen de tijd om het eiland goed te verkennen. Een boottocht om het eiland is aan te raden. Tot slot neem je de boot in de haven van Milos naar Kimolos, Waar je ook een aantal dagen verblijft. Met de ferryboot vaar je terug naar Kreta om vanaf Heraklion weer terug te vliegen.

Kreta: Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 vaste inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils, jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers; iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Op Kreta verblijf je bijvoorbeeld bij Asterias Villas Koutouloufari, Galaxy Villa's of vergelijkbaar.

Milos: Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische natuurverschijnselen tegen, die zeer indrukwekkend zijn! Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien.

Je verblijft op Milos in Adamas bij Portiani Hotel of gelijkwaardig.

Kimolos: Kimolos is een klein bergachtig eilandje ten noordenwesten van Milos en ten zuidwesten van Sifnos. Dit eilandje is iets minder toeristisch, maar zeker erg mooi. Er zijn namelijk heel mooie, kleine zandstranden, waar de rust heerst. Opvallend zijn de witte huisjes en de vele bloemen. Mooie stranden om te zwemmen zijn die van Psathi en Kalamitsi.

Bekijk hier onze accomodaties op Kimolos  • Combinatie van het veelzijdige, grote eiland Kreta met de kleinere eilanden Milos en Kimolos.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden.
  • Pittoreske dorpen.
  • Weg van de massa.
  • Afgelegen stranden.

Kaart Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Kreta Milos Kimolos

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.