Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos

Kreta | Lassithi Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos

Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos - Lassithi Kreta - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kreta, Milos& Kimolos. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta en de prachtige Cycladeneilanden Milos & Kimolos.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Je neemt hier een huurauto in ontvangst en rijdt naar je accommodatie. Of je wordt opgewacht en naar je accommodatie gebracht. (naar je eigen wens) Op Kreta verblijf je (bijvoorbeeld) een week. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta!

Vanaf de haven van Heraklion op Kreta gaat de boot naar Milos, waar je (bijvoorbeeld) vier dagen verblijft. In de haven van Heraklion kun je de huurauto achterlaten. Of je wordt opgehaald bij je accommodatie en naar de haven gebracht. Op Milos aangekomen word je opgewacht in de haven en naar je accommodatie gebracht.

Op Milos heb je een aantal dagen de tijd om het eiland goed te verkennen. Een boottocht om het eiland is aan te raden. Tot slot neem je de boot in de haven van Milos naar Kimolos, Waar je ook een aantal dagen verblijft. Met de ferryboot vaar je terug naar Kreta om vanaf Heraklion weer terug te vliegen.

Kreta: Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 vaste inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils, jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers; iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Bekijk hier onze accomodaties op Kreta
 

Milos: Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische natuurverschijnselen tegen, die zeer indrukwekkend zijn! Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien.

Bekijk hier onze accomodaties op Milos
 

Kimolos: Kimolos is een klein bergachtig eilandje ten noordenwesten van Milos en ten zuidwesten van Sifnos. Dit eilandje is iets minder toeristisch, maar zeker erg mooi. Er zijn namelijk heel mooie, kleine zandstranden, waar de rust heerst. Opvallend zijn de witte huisjes en de vele bloemen. Mooie stranden om te zwemmen zijn die van Psathi en Kalamitsi.

Bekijk hier onze accomodaties op Kimolis

PLUSPUNTEN

  • Combinatie van het veelzijdige, grote eiland Kreta met de kleinere eilanden Milos en Kimolos.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden.
  • Pittoreske dorpen.
  • Weg van de massa.
  • Afgelegen stranden.

KAART - Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos

Waar ligt Eilandhoppen Kreta, Milos & Kimolos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 390
auto: 240
transfer1: 100
transfer2: 50
boot: 120

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.