bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia

+ +

Centraal Griekenland | Evia | Fly&Drive
Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia

Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia - Evia - Fly&Drive

Bij deze mooie fly & drive reis vlieg je naar Athene. Hier staat de all risk verzekerde A-categorie huurauto al op je te wachten. Als je 's ochtends aan bent gekomen in Athene, dan rijd je, via de brug van Chalkida, naar Pefki op Noord Evia (208 km) waar je enkele nachten naar keuze zult verblijven. Indien je 's avond aankomt in Athene, overnacht je eerst 1 nacht in de buurt van Athene (Rafina), zodat je dag erna uitgerust richting Noord Evia kunt vertrekken.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets,  all risk verzekerde huurauto (A klasse) en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia

OVERZICHT

Eerst ga je naar Noord Evia

Het noorden van Evia begroet je met weelderige bossen en watervallen van verschillende grootten. Volg de kronkelige route door de bergen, versierd met naaldbossen, olijfgaarden en allerlei soorten wilde bloemen en kruiden. Schilderachtige, kleine bergdorpjes zijn verspreid over het landschap te vinden. Bezoek de kerk van Agios Ioannis de Rus in Propoki en het leuke, traditionele dorpje Limni. Limni is bezaaid met smalle steegjes, mooie terrasjes, heerlijke visrestaurants en een gezellige haven. Een ander interessant dorpje is Orei. Hier kun je de ruïnes van een oud Venetiaans kasteel bewonderen. De mooiste plaats is Pefki met een groot zand-kiezelstrand. Rondom Pefki bevinden zich vele dennenbomen. Ook hier zijn vele tavernes, cafeetjes, restaurants en terrasjes te vinden.

  • In Pefki verblijf je bij het mooie Altamar Hotel of bij Irene Studio's. Beide rustig gelegen op 500 meter van het kiezelstrand in een prachtige omgeving. Geniet vanaf je balkon van het schitterende uitzicht over de zee en het zwembad.

Vervolgens ga je naar Centraal Evia

Van Pefki rijd je met de auto richting Chalkis, de gezellige hoofdstad van Evia. Chalkis is een levendige stad met veel winkels en bij het water zijn moderne cafeetjes en restaurants.’s Avonds, vooral in de zomer, is het hier erg gezellig. De brug bij het kanaal van Evripus is een bewegende brug, die regelmatig open en dicht schuift om grotere boten en zeilboten door te laten.

  • Je verblijft in Chalkida bij hotel Paliria of hotel Lucy of in Eretria


Daarna naar Zuid Evia

Van Chalkis rijd je met de auto naar het zuiden van Evia. In het zuiden van Evia aangekomen zie je het prachtige berglandschap en de vele mooie stranden. Zeker een bezoek waard is de zeer bekende kloof van Dimosaris gelegen bij het Ochi-gebergte. Bij het Ochi-gebergte zijn ook de mysterieuze “Drakenhuizen” te vinden. Karisthos is een klein, gezellig dorp met haven. Hier zijn verschillende historische, Venetiaanse gebouwen te vinden. Het hoogtepunt van Zuid Evia is Marmari. Een gezellige badplaats met een mooie boulevard, prachtige stranden, leuke terrasjes en heerlijke restaurants.

  • Je verblijft in Marmari in Hotel Marmari Bay met een adembenemend uitzicht over de baai. Rustig gelegen op slechts 300 meter van het centrum. Kijk naar de zonsondergang met een heerlijk drankje op het balkon of neem een verfrissende duik in het zwembad. Bij de heerlijke taverne kun je genieten van authentieke Italiaanse en traditionele Griekse gerechten.

Aan het einde van je vakantie rijd je met de huurauto naar de haven van Marmari en vaar je in 1 uur tijd naar Attica. Vervolgens rijd je naar het vliegveld van Athene om aan de terugreis te beginnen.

BIJZONDERHEDEN

  • Deze fly & drive is uit te breiden/combineren met een verblijf van een aantal nachten in Athene.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail: reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Ontdek twee verschillende kanten van het mooie eiland Evia
  • Vrijheid van eigen vervoer
  • Vele bezienswaardigheden
  • Prachtige natuur

KAART - Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia

Waar ligt Fly & Drive Noord-Centraal-Zuid Evia?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.