Ikaria - Eilandhoppen met Ikaria


Ikaria staat bekend om zijn relaxte levensstijl, geneeskrachtige warmwaterbronnen, ruige natuur, langlevende inwoners, traditionele festivals, unieke lokale gerechten, en afgelegen stranden, waardoor het een inspirerende bestemming is voor een gezonde levenswijze.


Ikaria is een prachtig eiland, met veel variatie, met wilde schoonheden en schilderachtige dorpen. Het is ook een bijzonder eiland, want  men leeft hier zonder klok, haastige spoed en stress. Het eiland Ikaria behoort tot de 'Blue zones', mensen leven hier langer dan elders. Ikaria biedt veel groen, een wilde vegetatie, rivieren en watervallen, ezelspaden, meren en verscholen stranden. Ikaria heeft van alles en nog wat te bieden. De Chalari-kloof, met zijn ontstuimige rivier, het meer, de Ratso-waterval en de oude watermolens. Er zijn vele wandelroutes die je hier kunt lopen. Het oeroude Rantis-bos, in het zuiden van het eiland, met eeuwenoude eiken, wordt door experts beschouwd als één van de belangrijkste bossen van Europa. En de tocht rondom Raches, via het makkelijk begaanbare pad van 25 kilometer lang, zal je leiden naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Ikaria. In de hoofdstad Agios Kirikos bevindt zich de grote haven van Ikaria. Het is een traditioneel stadje in een baai met veel groen. Een leuke badplaats op Ikaria is Armenistis


Bestemmingen Ikaria: Armenistis - Eilandhoppen - Evdilos - .

Populairste vakanties - Ikaria

Eilandhoppen Samos Ikaria
Populaire reis!
Eilandhoppen Mykonos Ikaria
Populaire reis!
Eilandhoppen Syros Mykonos Ikaria
Populaire reis!
ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl