ArkadiaArkadia is een gebied in het midden van de Peloponnesos. Bewonder hier de eindeloze bossen, de pittoreske dorpjes en de prachtige kustlijn. Arkadia staat bekend om zijn ongerepte natuur. Het gebied is het hele jaar geschikt voor vakanties. Tripolis is de hoofdstad van Arkadia en is gebouwd op 665 meter hoogte. In de omgeving van Tripolis bevinden zich veel bezienswaardigheden. Wat moet je zien in Arkadia? Het oude Gortynia, bekend om de helende baden, ruïnes van de oude stad en de overblijfselen van de tempel toegewijd aan de god van de medicijnen, Asklepios. Het antieke Orchomenos en de oude tempel van Alea Athena, ééén van de grootste tempels van de Peloponnesos. De Archeologische site in Episkopi, waar zeldzame en waardevolle spullen zijn gevonden en tet Paleis van Herodes Atticus. Vanuit een archeologisch oogpunt is dit paleis één van de meest belangrijke monumenten van heel Europa. Arkadia heeft veel bergen en bossen met weelderige vegetatie. Het is een onbedorven gebied.


Bestemmingen Arkadia: Ano Kardaras - Astros - Dimitsana - Karkalou - Lagadia - Leonidio - Levidi - Tripolis - Vytina - .

Populairste vakanties - Arkadia

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl