Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Yperia hotel

+ + +

Cycladen | Amorgos | Aigiali
Yperia hotel

Yperia hotel - Amorgos - Aigiali

Het Yperia Hotel beschikt over grote kamers met een fantastisch uitzicht op de Egeïsche zee en op de haven van Aigiali. De architectuur van het gebouw is geïnspireerd door het traditionele  karakter van de oude dorpen van het eiland. Alle kamers zijn ingericht met traditionele handgemaakte meubels met ijzeren bedden, die een uniek gevoel van elegantie en comfort bieden aan de gasten.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, 5 taxi-transfers en ferrytickets (voor de 2 overtochten). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Yperia hotel

OVERZICHT

Standaard kamer zeezicht en Superior kamer zeezicht
Kamerafmetingen: 23 m kamer - bedgrootte (s): 1 grote tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor max 2 kinderen
Deze kamer met airconditioning ligt op 2 minuten lopen van het strand van AEGIALI en biedt gratis WiFi en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee.
Het heeft een lcd-tv en een zithoek. Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Standaard kamer met zicht op zwembad
Kamerafmetingen: 23 m kamer - bedgrootte (s): 1 grote tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor max 2 kinderen
Deze kamer met airconditioning ligt op 2 minuten lopen van het strand van AEGIALI en biedt gratis WiFi en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee.
Het heeft een lcd-tv en een zithoek. Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Familie kamer met zeezicht
Kamerafmetingen: 40 m² Kamer - bedgrootte (s): 1 grote dubbele en 2 slaapbanken. Ruime accommodatie met een aparte slaapkamer en een kitchenette met kookfaciliteiten. Biedt gratis WiFi en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee. Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

BIJZONDERHEDEN

  • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Om op Amorgos te komen vlieg je eerst naar Santorini. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat je na aankomst een nacht in Santorini zult overnachten. Stel dat je ’s avonds in Santorini aankomt, dan neem je de volgende dag de boot naar Amorgos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat je ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat je een dag eerder met de boot van Amorgos naar Santorini vaart. Je verblijft in een nette 3* accommodatie op Santorini.
  • De vaartijd tussen Santorini en Amorgos is ongeveer 2 tot 3 uur.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

KAART - Yperia hotel

Waar ligt Yperia hotel?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.