Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Windmill Suites Kythera

Windmill Suites Kythera

Windmill Suites Kythera - Livadi - Kythira

Dit is een Fly & Drive vakantie naar Kythira. Inbegrepen bij deze reis zijn de vliegtickets, de huurauto en de boottickets Neapolis-Kythira-Neapolis. Bij deze reis land je in Kalamata (Peloponnesos) waar de huurauto voor je klaarstaat. Vervolgens rijd je naar Neapoli (2 uur rijden) waar je met de veerboot oversteekt naar Kythira. Deze reis kunt u eventueel ook combineren met een verblijf op Peloponnesos. Vluchten naar Kythira hebben wij niet, tenzij u met een overstap in Athene naar Kythira wilt vliegen.

ALBUM Windmill Suites Kythera

OVERZICHT

De zeventiende eeuwse stenen windmolen, een van de bekende attracties van het eiland Kythira, samen met de twee stenen gemaakte studio's zijn gerenoveerd volgens de lokale architectuur.

Beide studio's hebben hun eigen stijl. Ze zijn zorgvuldig ingericht met huishoudelijk meubilair uit de vorige eeuw. Ze verwelkomen je met de traditionele Kytheriaanse stijl en alle moderne gemakken.

Elke studio biedt plaats aan vier personen en is ideaal voor een rustige familievakantie  (1 tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden). Het biedt alle voorzieningen voor comfort. Elke studio heeft een slaapkamer, een keukentje, een eigen badkamer, een woonkamer met een tv en een open haard.

Het rustige tempo van het leven, het gastvrije karakter van de Grieken en het verbazingwekkend mooie landschap is zeker te vinden in dit mooie complex in Strapodi (Livadi), Kythira.
 
Kamers

  •      Windmolen
  •      Windmill Suite
  •      Kalokairini Suite

Check-in Beleid
Check-in tijd: 14:00 uur
Check-Out tijd: 12:00 uur

PLUSPUNTEN

  • Traditionele Kytheriaanse stijl en alle moderne gemakken.
  • Ideaal voor een rustige familievakantie.
  • Lekker met de huurauto Kythira verkennen.
  • Een vleugje Peloponnesos meepikken.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag