Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Villa Mertiza (incl. auto)

+ +

Kreta | Lassithi Kreta | Mirtos
Villa Mertiza (incl. auto)

Villa Mertiza (incl. auto) - Lassithi Kreta - Mirtos

Villa Mertiza bevindt zich in het leuke, kleinschalige dorp Mirtos in het oosten van Zuid Kreta. Rondom de mooi aangelegde tuin liggen 14 studio’s en 8 appartementen. Alle sfeervol ingericht en van vele gemakken voorzien. Villa Mertiza wordt geroemd door zijn uitstekende boxspring bedden. En de rust, die het uitstraalt. Dus echt een accommodatie om goed te kunnen ontspannen. Alle onderkomens hebben een keuken voor het bereiden van maaltijden.

 

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Villa Mertiza (incl. auto)

Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto) Villa Mertiza (incl. auto)

OVERZICHT

De badkamers zijn voorzien van douchecabines. Villa Mertiza heeft 1 appartement, geschikt voor rolstoelgebruikers. De accommodatie kan op verzoek een uitstekend ontbijt klaarmaken.
Lopend is men binnen 4 minuten in het centrum van Mirtos en binnen 5 minuten op de boulevard en aan het strand. Alles dus lekker dichtbij.

Het Grieks/Nederlandse team staat bekend als zeer gastvrij en behulpzaam. Voor noodgevallen is het prettig, dat gasten in het Nederlands kunnen worden geholpen.
Met enige regelmaat worden er excursies voor hele of halve dagen aangeboden. Eén van de teamleden is dan de reisleider. Mirtos kent vele mogelijkheden voor het maken van wandelingen in de prachtige omgeving. In Villa Mertiza is een handzaam wandelboekje verkrijgbaar. Ook kunnen er fietsen en scooters worden gehuurd. Voor liefhebbers van lezen is er een uitgebreide bibliotheek met dikwijls ook recente titels. Villa Mertiza heeft geen eigen zwembad, maar biedt de gasten een gratis entree aan voor het zwembad van een collega, op ruim honderd meter afstand.

Het dorp Mirtos is kleinschalig en zeer overzichtelijk. Maar het is bovenal zeer gastvrij. De vriendelijke bevolking vindt het oprecht leuk, dat er vakantiegasten zijn, die de unieke sfeer op waarde kunnen schatten. Niet voor niets komen veel mensen er ieder jaar graag terug. Het heeft een kleine dorpskern met winkeltjes, een slager, een bakker en twee supermarkten. En op bijna iedere hoek is er wel een taverne of een restaurant. Mirtos staat bekend om zijn boulevard met verschillende terrassen. Op het daarnaast gelegen strand bieden de horeca ondernemers hun ligbedden gratis aan, mits de gebruikers daar wat eten of drinken. Het zeewater van Mirtos is bijzonder schoon.  Enkele dagen per week klinkt er ’s avonds originele Griekse of Kretense livemuziek, wat een bijzondere authentieke sfeer brengt. Mirtos is een echt wandeldorp geworden, dankzij mooie initiatieven van enkele inwoners van het dorp. Het wandelboekje ‘Ontdek Mirtos te voet’ en bepaalde aanwijzingen langs de route, zorgen ervoor dat wandellaars zorgeloos de omgeving kunnen verkennen. Vanuit het dorp zijn veel uitstapjes mogelijk. Het team van Villa Mertiza vertelt er graag over.

 

PLUSPUNTEN

  • Vriendelijk en kleinschalig dorp
  • Uitstekende boxspring bedden
  • 4 minuten wandelen van het centrum van Mirtos
  • 5 minuten wandelen naar de boulevard en strand
  • zeer gastvrij en behulpzaam Grieks/Nederlands team
  • Prachtige wandelmogelijkheden

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

124 118 99

 Terugreis

124 106 124

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 999
auto: 157.5
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Vraag een offerte aan.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis