Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Villa Chryssi

+ +

Kreta | Chania Kreta | Chania
Villa Chryssi

Villa Chryssi - Chania Kreta - Chania

Villa Chryssi ligt ten noordwesten van Chania op een prachtige locatie aan de kust, Tersanas genaamd. Het bevindt zich op een privéheuvel beplant met gras, bloemen, struiken, kruiden en andere inheemse planten Het is dan ook een idyllische locatie. De villa is ongeveer 300 m². en bestaat uit zes slaapkamers.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Villa Chryssi

OVERZICHT

Er is een fitnessruimte met een eigen badkamer, een grote keuken en twee woonkamers. Elke kamer van de villa heeft een satelliet-tv met plasmascherm, terwijl de woonkamer bij de keuken en die op de begane grond twee 3D-televisies hebben. Buiten is er een schaduwrijk paviljoen en een barbecueplek. Er is voldoende ruimte voor vijf tot zes auto's om te parkeren. Draadloos internet is gratis.

Op korte afstand vind je enkele van de beste stranden van de noordelijke kust. Het strand van Almirida (3 km): twee zandstranden gescheiden door een rotsachtig schiereiland. Het grotere strand is goed georganiseerd (ligbedden, watersportactiviteiten, visrestaurants, cafés) en heeft ondiep helder water; ideaal voor gezinnen.

Belangrijke mededelingen :
- Verwarmd zwembad is alleen mogelijk op aanvraag met een toeslag van 385 € per verblijf voor reserveringen tot 7 dagen en 55 € per dag voor reserveringen van meer dan 7 dagen.
- Jacuzzi is alleen mogelijk op aanvraag met een toeslag van 125 € per verblijf voor reserveringen tot 7 dagen en 18 € per dag voor reserveringen van meer dan 7 dagen.
- Zowel zwembad als jacuzzi toeslag €510 per verblijf voor reserveringen tot 7 dagen.
- Houd er rekening mee dat de zwembadverwarming op voorafgaand verzoek voor het gehele verblijf kan worden gebruikt en dat dit ten minste één week van tevoren dient te worden gemeld.
- Winterperiode (november-maart): Centrale verwarming is beschikbaar voor 300 € per week.
- Inchecken - uitchecken alleen op zaterdag van mei tot juli 2022.

KAART - Villa Chryssi

Waar ligt Villa Chryssi?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.