Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Villa Anemomylos

+ +

Kreta | Heraklion Kreta | Agia Pelagia
Villa Anemomylos

Villa Anemomylos - Heraklion Kreta - Agia Pelagia

Villa Anemomylos is geschikt voor max. 23 personen. De villa's van Anemomylos bevinden zich op een prachtige plek met een adembenemend uitzicht op de zee. Het heeft 2 grote privézwembaden die kunnen worden verwarmd, jacuzzi, tennis, pingpong enz. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 5 km afstand, waar je ook restaurants, tavernes, cafés, bars en een leuk nachtleven kunt vinden. Op slechts 18 km afstand ligt de grootste stad van Kreta, Heraklion, waar je alles kunt vinden wat je maar wilt.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Villa Anemomylos

OVERZICHT

Elk appartement heeft een elegante woonkamer met open haard, televisie en airconditioning. De keuken is volledig uitgerust met elektrische apparaten zoals fornuis, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, wasmachine etc.

De villa is gelegen in Agia Pelagia, een perfecte plek voor je vakantie. Het heeft een geweldig strand, waar je heerlijk kunt zwemmen met familie of vrienden. De villa ligt centraal op Kreta en het is de perfecte plek om van daaruit het hele eiland te verkennen.

KAART - Villa Anemomylos

Waar ligt Villa Anemomylos?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.