Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Triton Boutique Hotel Kos

+ +

Dodecanese | Kos | Kos stad
Triton Boutique Hotel Kos

Triton Boutique Hotel Kos - Kos - Kos stad

Triton Boutique Hotel ligt op een van de mooiste plekken in de stad Kos. Op het strand van de haven en op 500 meter van het winkelcentrum van de stad. Het is een ideaal hotel voor gezinnen en koppels.

ALBUM Triton Boutique Hotel Kos

Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos Triton Boutique Hotel Kos

OVERZICHT

Kamers

Eenpersoons kamer
Double / Twin kamer
Twin kamer zeezicht
Twin kamer met extra bed
Junior Suites
Executive suite met zeezicht

 


Check-in beleid

Check-in tijd: 14:00
Uitchecktijd: 12:00
Open van/tot

Triton  hotel is geopend van 26 maart tot 31 oktober.

PLUSPUNTEN

  • Op loopafstand van het gezellige centrum van Kos
  • Openbare vervoer op 3 minuten lopen
  • Heeft eigen Italiaans resaturant op de begane grond, Restaurant Avanti

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.