Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

The Village Apartments (incl. auto)

+ +

Kreta | Rethymnon Kreta | Plakias
The Village Apartments (incl. auto)

The Village Apartments (incl. auto) - Rethymnon Kreta - Plakias

The Village Apartments bied een prachtig uitzicht op de baai van Plakias en de Libische zee in het charmante bergdorp Mirthios. Dit kleine familiebedrijf ligt in het pittoreske dorpje Myrthios, op ongeveer 3 kilometer van de baai van Plakias. De belangrijkste doelen van The Village apartments zijn netheid, een goede nachtrust en ontspanning die te vinden is in alle appartementen.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, all-risk verzekerde auto en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM The Village Apartments (incl. auto)

OVERZICHT

Het complex van The Village Apartments bestaat uit maisonnettes met 2 slaapkamers, appartementen en studio's met 1 slaapkamer. Er zijn in totaal 7 accommodaties.

Bewonder het panoramische uitzicht op de Libische Zee en de wilde, ruige natuur van de omliggende bergen vanaf je balkon. Op heldere dagen kun je de eilanden Gavdos en Gavdopoula zien. Ontspan op het balkon en zie de hemel veranderen van lichtgeel en oranje naar donkerrood en paars terwijl de zon ondergaat in het westen. Terwijl de kleuren vervagen en de zon achter de bergen verdwijnt, wordt de duisternis van de hemel gevuld met duizenden fonkelende sterren en komt de maan tevoorschijn om zilveren patronen te weerspiegelen die in de zee worden weerspiegeld.

Appartementen

  •      Appartement met twee slaapkamers en zeezicht
  •      Een kamer appartement
  •      Maisonnette met terrasvormige tuin
  •      Agrioliza appartement met zeezicht

Voorzieningen en diensten

  •      Arts (op aanvraag)
  •      Parkeerplaats
  •      Satelliet TV
  •      Wi-Fi internettoegang

Check-in beleid
Check-in tijd: 14:00
Check-out tijd: 11:00

BIJZONDERHEDEN

  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.