Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Rose Bay Hotel

+ +

Cycladen | Santorini | Kamari
Rose Bay Hotel

Rose Bay Hotel - Santorini - Kamari

Het elegante 4-sterren Rose Bay Hotel ligt op slechts 50 meter van het eindeloze zwarte zandstrand van Kamari op Santorini.


Rose Bay Hotel kun je ook boeken als Eilandhop vakantie:


ALBUM Rose Bay Hotel

OVERZICHT

Het elegante 4-sterren Rose Bay Hotel, ligt op slechts 50 meter van het eindeloze zwarte zandstrand van Kamari op Santorini. Het hoofdstadje Fira ligt op ongeveer 9 km afstand van het hotel.

Gelegen aan de rustige kant van het dorp Kamari. Het hotel biedt een gezellig, rustig en gastvrij verblijf. Het personeel is uitzonderlijk vriendelijk.

Het Rose Bay Hotel heeft een mooi zwembad, een lounge met een satelliet-tv, gratis WiFi in de openbare ruimtes en een lekker ontbijtbuffet met verse producten. Het hotel ligt aan het begin van de boulevard, waar je 's avonds gezellig kunt slenteren.

Check-in beleid
Inchecktijd: 13.00 uur
Check-out tijd: 12:00

Operationele periode
Het eigendom is actief van 20 april tot 28 oktober.

PLUSPUNTEN

  • Op slechts 50 meter van het eindeloze zwarte zandstrand van Kamari.
  • Gelegen aan de rustige kant van het dorp.
  • Gezellig, rustig en gastvrij verblijf.
  • Een mooi zwembad, een lounge met een satelliet-tv, gratis WiFi in de openbare ruimtes.

KAART - Rose Bay Hotel

Waar ligt Rose Bay Hotel?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.