Regginas Apartments

+ + +

Cycladen | Syros | Finikas
Regginas Apartments

Regginas Apartments - Syros - Finikas

De appartementen van Reggina bevinden zich in het zuidwesten van het eiland, tussen het pittoreske dorp Finikas en het traditionele dorp Posidonia. De appartementen van Reggina liggen op slechts ongeveer 100 meter afstand van het rustige strand van Voulgari en een korte wandeling van het Finikas-strand en het kosmopolitische Agathopes-strand. Het centrum van Finikas en Posidonia is een wandeling van 10 minuten.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, boottickets en taxi-transfers. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Regginas Apartments


Dit appartementencomplex biedt een panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee en ligt tussen Finikas en Posidonia, 100 meter van het strand van Voulgari. Er is een zwembad met Sun Terrace te zien.

Gebouwd in typische cycladische stijl, de appartementen van Reggina zijn airconditioning en hebben een tv, traditioneel meubilair en een volledig uitgeruste keuken met koelkast. Alle eenheden hebben grote portieken met een prachtig uitzicht op de zee. Wi-Fi is gratis in de appartementen en in de openbare ruimtes van de Reggina.

Finikas en Posidonia is een wandeling van 10 minuten. De haven van Ermoupolis en het centrum liggen op 10 km afstand, evenals de luchthaven van Syros. Traditionele tavernes en supermarkten zijn binnen handbereik.

Appartementen

 •     Studio met uitzicht op de tuin
 •     Studio met uitzicht op het zwembad
 •     Appartement met uitzicht op zee
 •     Superior appartement met uitzicht op zee
 •     Appartement met twee slaapkamers met uitzicht op zee
 •     SEA VIEW APPARTEMENT (A1)

Faciliteiten

 •     Badlakens
 •     Bell-boy-service
 •     Dokter (op aanvraag)
 •     Hydromassage in het zwembad
 •     Was en strijkservice
 •     Massage
 •     Parkeerplaats
 •     Ligbedden en parasols in het zwembad
 •     Room service
 •     Zwembad
 •     Wi-Fi internettoegang
 •     raamnetten

Finikas
Finikas is een van de meest populaire kustbestemmingen van het eiland Syros. Het is vernoemd naar de oude Feniciërs, die het als haven gebruikten omdat het afgeschermd tegen de winden uit het noorden lag (net als Kokkina Beach). Het is de tweede natuurlijke haven van het eiland na de haven van Ermoupolis. Er is een georganiseerde jachthaven en een verscheidenheid aan restaurants, tavernes en tranditionele cafetaria's, evenals moderne, bakkerijen en patisseries, supermarkt, auto- en fietsverhuur enz. Agios Panteleimonas is de centrale kerk van het gebied, waar een aantal culturele evenementen plaatsvinden georganiseerd door de lokale culturele samenleving. Marine-activiteiten vinden ook plaats, georganiseerd door Marine Club van Syros. Op het zandstrand van Finikas met zijn heldere water, kun je de natuurlijke schaduw vinden onder de Almirikia-bomen, die daar groeien. Een aantal tavernes liggen direct aan zee. Als je de voorkeur geeft aan een kleiner en stiller strand, dan is het strand Kokkina, direct naast Finikas, de perfecte bestemming. Kokkina Beach ligt op een zeer korte afstand en is vernoemd naar de natuurlijk rood gekleurde rotsen en kiezelstenen eromheen (Kokkino = Rood).

Posidonia
Posidonia is het oude aristocratische stadje van het eiland. De naam is afkomstig uit het antieke Posidonia, een plaats gewijd aan Poseidon, de Griekse God van de zee. De tweede naam is ' Della Grazia', genoemd naar kleine kathedraalkerk van Madonna Della Grazia dat naast de begraafplaats ligt. In Posidonia zijn prachtige neoklassieke architecturale stijl kastelen en geweldige tuinen met dennen maar ook palmbomen. Deze villa's werden gebouwd tegen het einde van de 19e eeuw. De meest herkenbare is Tsiropina Villa, die is gekenmerkt als een historisch monument. Vroeger fungeerde het als het stadhuis van Posidonia, waar het nu voornamelijk wordt gebruikt voor culturele activiteiten en evenementen in samenwerking met de Culturele vereniging van Posidonia en de gemeente Syros. Bij Posidonia vind je de orthodoxe kerk van Agios ioannis,  op 29 augustus vindt er een lokaal religieus feest plaats ter ere van de heilige. Je kunt ook de katholieke kerk van St. Peter niet missen, die zich sinds 1860 op de top van de heuvel bevindt. Zeer dicht bij het dorp legt het populaire vstrand Agathopes. Aan de overkant liggen twee onbewoonde eilanden Stroggilo en Schenonissi.

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met taxi of taxibusje en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Piraeus (haven bij Athene) zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds in Athene aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Syros. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Syros naar Piraeus (haven Athene) vaart. Tijdens de terugreis verblijft u in een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene.Kaart Regginas Apartments
Kaart / Plattegrond Regginas Apartments

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 77 outboundPrice: 110

arrival Terugreis

inboundPrice: 91 inboundPrice: 124

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar boekingen@grieksegidsreizen.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 255
auto: 140
transfer1: 100
transfer2: 15
boot: 70