Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Porto Lourbas (incl. auto)

+ +

Centraal Griekenland | Fokida | Galaxidi
Porto Lourbas (incl. auto)

Porto Lourbas (incl. auto) - Fokida - Galaxidi

Het Porto Lourbas Hotel ligt direct aan zee in het geliefde voor Grieken vakantieoord Galaxidi in het departement Fokida in het centrum van Griekenland. Het is heel gemakkelijk vanuit Athene bereikbaar, via de rijksweg richting Delphi en dan zuidwaarts richting Galaxidi.

ALBUM Porto Lourbas (incl. auto)

OVERZICHT

Het Porto Lourbas Hotel ligt zeer dicht bij het plaatselijke smalle kiezelstrand, en alle gasten kunnen hier genieten van een schilderachtig uitzicht vanuit hun kamers (zee en bergen). Porto Lourbas ligt in midden van een indrukwekkend landschap. De kamers zijn mooi ingericht en zijn gemaakt om zo comfortabel mogelijk te kunnen verblijven. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en televisie.

PLUSPUNTEN

  • Prachtige natuur
  • Mooi zwembad
  • Op 5 minuten van het schilderachtige Galaxidi
  • Vlakbij Delphi en Nafpaktos

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.