Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto)

+ +

Peloponnesos | Lakonia | Kyparissi
Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto)

Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) - Lakonia - Kyparissi

Myrtoo verwelkomt u op een bevoorrechte locatie net boven Megali Ammos, het langste strand van het dorp en nabij het centrum van Paralia, op slechts 30 meter van de haven. Het uitzicht op zee en de berg Parnonas is spannend.

Bij Myrtoo vind je geweldige gastvrijheid en goede service, het is een ideale plek die rustige en aangename vakantie combineert. Geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de natuurlijke schoonheid die voor u ligt terwijl u op uw balkon of in de pergola's in de tuin zit. Om uw verblijf comfortabeler te maken, upgraden we onze services regelmatig.

Huisdieren worden geaccepteerd op verzoek.

ALBUM Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto)

Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto) Myrtoo Studios Kyparissi (incl. auto)

OVERZICHT

Kamers

 • Double studio with sea view on the 1st floor (2 pers.)
  Deze ruime kamer met airconditioning en een kitchenette komt uit op een balkon met uitzicht over de kleine haven van Kyparissi.
   
 • Double studio with sea view 2nd floor (2 pers.)
  Deze ruime kamer met airconditioning en een kitchenette komt uit op een balkon met uitzicht over de kleine haven van Kyparissi.
   
 • Triple studio with sea view on the 1st floor (max. 3 pers.)
  Deze kamer met airconditioning komt uit op een balkon met uitzicht over de kleine haven van Kyparisi. Het beschikt over 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed.
   
 • Triple studio with sea view on the 2nd floor (max. 3 pers.)
  Deze kamer met airconditioning komt uit op een balkon met uitzicht over de kleine haven van Kyparisi. Het beschikt over 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed.

BIJZONDERHEDEN

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, all risk verzekerde auto en verblijf (logies). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.