Mourtzanakis Residence

+ +

Kreta | Heraklion Kreta | Achlada
Mourtzanakis Residence

Mourtzanakis Residence - Heraklion Kreta - Achlada

Mourtzanakis Residence, waar je de traditionele gastvrijheid van Kreta zult ervaren in een spectaculaire omgeving van vrede, rust en werkelijk adembenemende landschappen. Beleef een vakantie in een Kretenzich boerendorp,

ALBUM Mourtzanakis Residence


Laat de natuur, geschiedenis en het mooie weer je van de stress en spanning van het stadsleven weghalen, terwijl je geniet van alle gemakken en voorzieningen van het moderne leven in onze woningen, midden in een middeleeuwse omgeving. Achlada ligt in de buurt van het dorp Aghia Pelagia, waar het gebied rijk is aan vegetatie, met verbazingwekkende landschappen en met vier verschillende stranden. Tegenwoordig is Achlada een ideale plek voor bezoekers om de stedelijke stress achter zich te laten en te genieten van de schoonheid en rust van de natuur en de ecotoeristische activiteiten die beschikbaar zijn in het gebied.

Activiteiten worden aangeboden in ecotoerisme zoals de productie van biologische olijfolie, wijn en Raki. Ontdek kruiden, planten en bloemen in de omgevingGeorganiseerde wandelingen in het weekend en bezoeken aan de naburige historische dorpen, monumenten en middeleeuwse kloosters (het Savathiana-klooster, gelegen op een fantastische plek met een prachtig uitzicht). Ook is het mogelijk om aan Mountain biking te doen. Je kunt duiken in het nabijgelegen zeedorp (10 minuten met de auto). Er is transfer service naar overal op het eiland.Traditionele gastvrijheid van Kreta.
Ecotoerisme woning in Achlada, met zwembad.
Er worden veel ecotoeristische activiteiten aangeboden.


Kaart Mourtzanakis Residence
Kaart / Plattegrond Mourtzanakis Residence

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.