Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Levrossos beach

+ + +

Cycladen | Amorgos | Aigiali
Levrossos beach

Levrossos beach - Amorgos - Aigiali

Levrossos Beach Apartments bevinden zich aan het strand van Levrossos, op 1 km afstand van Aigiali-haven. Het zijn ruime en volledig uitgeruste appartementen en studio's die alle comfort aan de klanten bieden.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, boottickets (2 in totaal) en taxi-transfers (5 in totaal). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Levrossos beach

OVERZICHT

Appartementen
Een appartement bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer en een eigen badkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de woonkamer is er een bank die kan worden omgezet in twee aparte bedden, een soort kitchenette met koelkast en de benodigde apparatuur die de gasten een maaltijd voorbereiden. Ook is het appartement met airconditioning, een televisie (alleen satellietkanaals niet Grieks kanalen), haardroger, een veilige doos, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon.

Stenen studio's (bovenste en middelste etage)
Een stenen studio bestaat uit een kamer en een eigen badkamer. Het heeft een tweepersoonsbed, een soort kitchenette met een koelkast en de benodigde apparatuur een gast om een ​​maaltijd te bereiden. Daarnaast is er airconditioning, een kluisje, een tv (alleen satellietzenders, niet Griekse zenders, haardroger, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon). Het specifieke type studio's bevinden zich hoger dan het hoofdcomplex van de appartementen met uitzicht op de zee.

Stone Studios (tuinzijde aan dekant van het strand)
Een stenen studio bestaat uit een kamer en een eigen badkamer. Het heeft een tweepersoonsbed, een soort kitchenette met een koelkast, de benodigde apparatuur die een gast een maaltijd voorbereidt. Daarnaast is er airconditioning, een kluisje, een tv (alleen satellietzenders, niet Griekse zenders, haardroger, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon). De

BIJZONDERHEDEN

Nuttige informatie Levrossos beach apartments:

  • Levrossos Beach Apartments bevinden zich aan het strand van Levrossos, op 1 km afstand van Aigiali-haven. Het hotel ligt 250 meter vanaf de openbare parkeerplaatsen dat op een hoger niveau liggen en met trappen bereikbaar zijn. De gasten worden altijd geholpen met het dragen van hun bagage op aankomst- en de vertrekdagen
  • Appartementen en studio's worden elke dag schoongemaakt en de handdoeken en lakens worden uiterlijk om de twee dagen gewisseld
  • Inchecken kan vanaf 14:00 uur - Uitchecken kan tot 12.00 uur
  • Huisdieren zijn toegestaan ​​op aanvraag

Belangrijke opmerkingen:

  • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Om op Amorgos te komen vlieg je eerst naar Santorini. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat je na aankomst een nacht in Santorini zult overnachten. Stel dat je ’s avonds in Santorini aankomt, dan neem je de volgende dag de boot naar Amorgos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat je ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat je een dag eerder met de boot van Amorgos naar Santorini vaart. Je verblijft in een nette 3* accommodatie op Santorini.
  • De vaartijd tussen Santorini en Amorgos is ongeveer 2 tot 3 uur.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

KAART - Levrossos beach

Waar ligt Levrossos beach ?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.