Levrossos beach

+ + +

Cycladen | Amorgos | Aigiali
Levrossos beach

Levrossos beach - Amorgos - Aigiali

Levrossos Beach Apartments bevindt zich aan het strand van Levrossos, op 1 km van de haven van Aigiali. Het zijn ruime en volledig uitgeruste appartementen en studio's die alle comfort aan de gasten bieden.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, boottickets (2)  en taxi-transfers (5 ). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.


Appartementen
Een appartement bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer en een eigen badkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de woonkamer is een bank die kan worden omgezet in twee aparte bedden, een soort kitchenette met koelkast en de benodigde apparatuur waarmee gasten een maaltijd kunnen bereiden. Ook heeft het appartement airconditioning, een televisie, kluisje, haardroger, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon.

Stenen studio's (bovenste en middelste etage)
Een stenen studio bestaat uit een kamer en een eigen badkamer. Het heeft een tweepersoonsbed, een soort kitchenette met een koelkast en de benodigde apparatuur waarmee gasten een ​​maaltijd kunnen bereiden. Daarnaast is er airconditioning, een kluisje, een tv, haardroger, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon. Dit specifiek type studio's bevinden zich hoger dan het hoofdcomplex van de appartementen met uitzicht op de zee.

Stone Studios (tuinzijde aan de kant van het strand)
Deze stenen studio bestaat uit een kamer en een eigen badkamer. Het heeft een tweepersoonsbed, een soort kitchenette met een koelkast en de benodigde apparatuur waarmee gasten een maaltijd kunnen bereiden. Daarnaast is er airconditioning, een kluisje, een tv, haardroger, strijkijzer, gratis WiFi en een balkon.

Openingstijden receptie

Van 7:30-16:00

Overige informatie

De kamers worden elke dag schoongemaakt. De handdoeken en het beddengoed worden elke tweede dag vernieuwd.

Levrossos Beach raadt een traditioneel restaurant net buiten de accommodatie aan. Ook dichtbij is een beachbar voor koffie en snacks.

Voor parkeren kun je terecht bij een openbare parkeerplaats, op 350 meter afstand van de accommodatie. Daarnaast helpen ze met het bagagevervoer van en naar de openbare parkeerplaats tot 250 meter afstand van de accommodatie.

Huisdieren zijn toegestaan (in overleg).


Nuttige informatie Levrossos Beach Apartments:

  • Levrossos Beach Apartments bevinden zich aan het strand van Levrossos, op 1 km afstand van Aigiali-haven. Het hotel ligt 250 meter vanaf de openbare parkeerplaats die op een hoger niveau ligt en met trappen bereikbaar is. De gasten worden altijd geholpen met het dragen van hun bagage op aankomst- en vertrekdagen.
  • Appartementen en studio's worden elke dag schoongemaakt en de handdoeken en lakens worden uiterlijk om de twee dagen verwisseld.
  • Inchecken kan vanaf 14:00 uur, uitchecken kan tot 12:00 uur.
  • Huisdieren zijn toegestaan ​​op aanvraag.

Belangrijke opmerkingen:

  • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, verblijf, alle transfers met taxi of taxibusje en de boottickets inbegrepen. Om op Amorgos te komen vlieg je eerst naar Santorini. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat je na aankomst een nacht in Santorini zult overnachten. Stel dat je ’s avonds in Santorini aankomt, dan neem je de volgende dag de boot naar Amorgos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat je ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat je een dag eerder met de boot van Amorgos naar Santorini vaart. Je verblijft in een nette 3* accommodatie op Santorini.
  • De vaartijd tussen Santorini en Amorgos is ongeveer 2 tot 3 uur.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl


Kaart Levrossos beach
Kaart / Plattegrond Levrossos beach

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.