Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Kipi Suites (incl. auto)

+ +

Epirus | Ioannina | Kipi
Kipi Suites (incl. auto)

Kipi Suites (incl. auto) - Ioannina - Kipi

Slechts een half uur verwijderd van Ioannina, gelegen op de top van het traditionele dorp Kipi in Zagori, op een bevoorrechte locatie, ligt Kipi Suites.

 

ALBUM Kipi Suites (incl. auto)

OVERZICHT

Slechts een half uur verwijderd van Ioannina, gelegen op de top van het traditionele dorp Kipi in Zagori, ligt Kipi Suites. Op een bevoorrechte locatie, weg van de centrale weg, biedt Kipi Suites een panoramisch uitzicht op het dorp, de Mitsikeli-berg, de Baya-rivier en de stenen brug van Milos, terwijl het direct een gevoel van rust en ontspanning creëert. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en heeft een parkeerplaats.

Speciale aandacht is besteed aan het ontwerp van Kipi Suites. Terwijl de buitenkant van het hotel de traditionele architectuur van Zagori volgt en een kleine wijk in het dorp vormt, is het interieur eigentijds ingericht.

De acht suites, allemaal verschillend, hebben een of twee open haarden, ongestoord uitzicht, terwijl de meeste een eigen veranda of een balkon hebben. Het meubilair is op maat gemaakt en draagt bij tot een modern en minimaal, maar tegelijkertijd warm resultaat. De suites zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen, zoals 32-inch HDTV, Ipod-basis en een Nespresso-koffiezetapparaat. De meeste ruime badkamers hebben een jacuzzi.

Kamers

  • Deluxe kamer
  • Junior suite
  • Executive Suite

Faciliteiten & Services

  • Bar
  • Conciërge
  • Parkeerplaats
  • Restaurant
  • Wi-Fi internettoegang

Check-in beleid
Inchecktijd: 14:00 
Check-out tijd: 12:00

PLUSPUNTEN

Gelegen op de top van het traditionele dorp Kipi in Zagori.
Een panoramisch uitzicht.
Traditionele architectuur van Zagori
De suites zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen.
De meeste ruime badkamers hebben een jacuzzi.

KAART - Kipi Suites (incl. auto)

Waar ligt Kipi Suites (incl. auto)?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.