Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Kastro apartments

+

Kreta | Rethymnon Kreta | Panormos
Kastro apartments

Kastro apartments - Rethymnon Kreta - Panormos

Kastro Apartments, is een zeer net appartementencomplex in Panormos, op Noord Kreta. Panormos is een ideale bestemming voor gezinsvakanties op Kreta, het dorp heeft en gezelig centrum en de stranden zijn prachtig. Wat Kastro apartments doet is moderne faciliteiten en volledig uitgeruste appartementen bieden naast een van de leukste tavernes van de regio!

ALBUM Kastro apartments

OVERZICHT

Kastro apartments bestaat uit vier ruime en volledig uitgeruste appartementen en studio's, met prachtig uitzicht op de zee of de kleurrijke bloemrijke tuinen. De appartementen bieden alle moderne voorzieningen, elegante decoratie en meubels in een familiale omgeving van gastvrijheid die onmiddellijk als thuis voelt.Naast de appartemementen bevindt zich de taverne, een handelsmerk voor de lokale bevolking, met dezelfde eigenaren als de appartemmeten. Bij deze taverne zul je de geheimen van Kretenzische keuken in combinatie met gezonde voedingssuggesties ontdekken.

Vlakbij de accommodatie, liggen twee georganiseerde zandstranden op 200 meter afstand, op het strand wappert de Blauwe Vlag. Vanaf Kastro Apartments - bijna in het midden van het eiland - kun je ontelbare populaire bezienswaardigheden van Kreta bezoeken. Op 22 km afstand ligt bijvoorbeeld Rethymno stad, en de hoofdstad van Kreta Iraklion op 45 kilometer.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.