bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-594447

Kalimera Archanes Village (incl. auto)

+ +

Kreta | Heraklion Kreta | Archanes
Kalimera Archanes Village (incl. auto)

Kalimera Archanes Village (incl. auto) - Heraklion Kreta - Archanes

Kalimera Archanes Village bestaat uit 4 onafhankelijke gebouwen (Drosostaliva, Avra, Zefiors, Ostria) die onlangs zijn gerestaureerd, zodat ze overeenkomen met de architecturale stijl van de regio op Kreta.


Kalimera Archanes Village kun je ook boeken als Fly&Drive vakantie:


ALBUM Kalimera Archanes Village (incl. auto)

OVERZICHT

Het hotel bestaat uit 4 onafhankelijke gebouwen (Drosostaliva, Avra, Zefiors, Ostria) die onlangs zijn gerestaureerd, zodat ze overeenkomen met de architecturale stijl van de regio op Kreta.

Kalimera Archanes Village ligt in het centrum van het pittoreske dorp Archanes, op ongeveer 15 kilometer van Heraklion en biedt een rustige en warme sfeer voor bezoekers die comfort, kwaliteit en privacy willen combineren tijdens hun vakantie. Het traditionele element in decoratie en inrichting voldoet aan het functionalisme en de luxe van een modern resort, waardoor bezoekers kunnen genieten van unieke momenten van ontspanning.

Het gebied biedt een grote variëteit aan activiteiten (archeologische vindplaatsen, Byzantijnse tempels, natuurlijke omgeving), waardoor "Kalimera Archanes Village" een van de meest aantrekkelijke bestemmingen is.

De binnenplaats en de tuin stellen je in staat om het mediterrane klimaat optimaal te benutten. Ontbijt of lunch, je kunt een Raki (een soort sterke ouzo) of een Dakos (lokaal gerecht) delen met je vrienden op de banken van Kalimera Archanes. De mooie vegetatie en de bescherming door de muren zorgen voor een perfecte privacy en een rustige sfeer.

Villa Drosostalida kan in zijn ruime kamers 2-4 bezoekers ontvangen. Op de begane grond is er een comfortabele woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Een houten trap leidt naar de eerste verdieping, waar je de zorgvuldig ingerichte slaapkamer met airconditioning vindt, evenals een groot balkon, waar bezoekers kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op oostelijk Giouhtas. De inrichting en decoratie, bestaande uit houten antiek, kristallen en porselein, is aandachtig gekozen, waardoor Drosostalida een bijzonder karakter heeft dat ongetwijfeld zal worden geschat door de veeleisende bezoeker.

Villa Avra is een gebouw met twee verdiepingen dat geschikt is voor 2-3 personen en bestaat uit een prachtige combinatie van traditionele stijl en luxe. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Daarnaast kunnen bezoekers toegang krijgen tot de tuin. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is ook uitgerust met houten meubilair. Het grote balkon, met uitzicht op het dorp en de bergen, geeft bezoekers de mogelijkheid om de bries van het landschap te voelen.

Villa Zefyros biedt gastvrijheid tot 5 bezoekers en kan de ideale keuze zijn voor gezinsvakanties. Op de begane grond is er een comfortabele woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een W.C. Bovendien kunnen bezoekers toegang hebben tot de binnenplaats. Op de eerste verdieping is er een tweede badkamer met marmeren bekleding, evenals drie slaapkamers, waarvan de eerste een tweepersoonsbed heeft, de tweede heeft twee eenpersoonsbedden en de derde een eenpersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een houten plafond, traditionele meubels en toegang tot een ruim balkon. De gezellige en warme sfeer van Zefyros omarmt bezoekers en biedt onvergetelijke familiemomenten.

Suite Ostria is een aparte suite op de begane grond van Zefyros, die plaats biedt aan 2 extra bezoekers. Het is licht en comfortabel en heeft een woonkamer met een slaapbank, een traditionele kachel met porseleinen bekleding, een kleine keuken en een badkamer. De suite kan afzonderlijk of in combinatie met Zefyros worden gebruikt. Het is de juiste keuze voor diegenen die tijdens familievakanties enige privacy willen.=

Huizen

  • Avra House
  • Drosostalida House
  • Zefiros House

Check-in Beleid
Check-in tijd: 14:00 
Check-out tijd: 12:00

 

PLUSPUNTEN

  • In het centrum van het pittoreske dorp Archanes.
  • Een rustige en warme sfeer.
  • Traditioneeel maar luxe.

KAART - Kalimera Archanes Village (incl. auto)

Waar ligt Kalimera Archanes Village (incl. auto)?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.