Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Idili houses

+ +

Kreta | Rethymnon Kreta | Panormos
Idili houses

Idili houses - Rethymnon Kreta - Panormos

Idili houses in Panormos op Kreta. Luxe traditionele appartementen in Kretenzische stijl in Panormos op Kreta. 10 kilometer van Rethymnon stad bevinden zich de mooie Idili houses. Deze zijn ideaal voor kleine groepen van maximaal 4 personen.

ALBUM Idili houses

OVERZICHT

Het traditionele pension IDILI ligt in Panormo, een kustplaatsje tussen Rethymno en Heraklion.

Het gebouw is historisch bewaard gebleven, traditioneel en met stenen gebouwd, met veranda's en een tuin, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw. De afstand tot het strand is 100m en 80m tot het centrum van het dorp met de winkeltjes en tavernas.

Het traditionele pension is een paar jaar geleden gereconstrueerd en de Venetiaans-Kretenzische architectonische kenmerken (traditionele kamers/kamers, stenen muren, houten plafonds, open haarden, druivenpers) zijn bewaard gebleven.

Huizen

 •     JASMINΕ (Split-level gedeeltelijk zeezicht - 4 pers.)

  Residentie Jasmine is een maisonnette van 60 m². en bevindt zich op de 1e verdieping van het pension.
  Op de begane grond tegenover de open haard bevindt zich de woonkamer en slaapbank met tweepersoonsbed, de keuken van het huis en een ruime badkamer met een ingebouwde traditionele douche.

  Een interne houten trap brengt je naar de woonkamer, de slaapkamer met het tweepersoons ijzeren bed, versierd met een klamboe en een tweede toilet.
  Lage deur leidt ons naar het terras.

 •     HYACINT (Split-level zeezicht - 4 pers.)

  Hyacinth is een 2-kamer maisonnette gelegen op de 1e verdieping van het hoofdgebouw.
  Op de begane grond van de woning is een woonkamer met een openhaard, een slaapbank voor twee personen, een keukentje en een ruime badkamer met een traditionele wastafel.

 •     HONINGSUCKLE (Een slaapkamer 4 pers.)
  Het Honeysuckle-appartement bevindt zich op de begane grond van het gebouw.
  Het is een zelfstandig appartement met één slaapkamer en is geschikt voor 2-4 personen.

  In de woonkamer, rond de stenen schouw kunt u genieten van het gezelschap van uw vrienden en familie. In dezelfde kamer staat het authentieke, perfect bewaard gebleven, middelgrote ijzeren bed met klamboe, een erfstuk van de familie van de eigenaar.

  De slaapkamer, met 2 middelgrote bedden, evenals de keuken, bevinden zich in verschillende kamers.

Faciliteiten en diensten

 •     Dagelijkse schoonmaakservice
 •     Gratis parkeerplaatsen
 •     Tuin
 •     Zithoek op de binnenplaats
 •     Gratis wifi-internettoegang
 •     Houtgestookte oven/barbecue

Incheckbeleid

Check-in tijd: 14:00
Check-out tijd: 12:00

BIJZONDERHEDEN

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.