Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia

+ +

Thessalie | Magnisia | Fly&Drive
Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia

Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia - Magnisia - Fly&Drive

Tijdens deze fly & drive beleef je een relaxte vakantie met een huurauto, waarbij je prachtige Griekse gebieden ontdekt met een rijke cultuur en prachtige natuur. Je vakantie begint in Athene waar je met het vliegtuig landt. Deze vakantie raden vanaf 10 dagen aan.

Hoe ziet deze fly & drive er uit?

Bij 10 dagen verblijf je in Athene (2 nachten), Delphi (1 nacht), Pilion (3 nachten) en Evia (3 nachten)
Bij 14 dagen verblijf je in Athene (3 nachten), Delphi (1 nacht), Pilion (5 nachten) en Evia (4 nachten)
Bij 18 dagen verblijf je in Athene (3 nachten), Delphi (1 nacht), Pilion (7 nachten) en Evia (6 nachten)
Bij 21 dagen verblijf je in Athene (3 nachten), Delphi (1 nacht), Pilion (8 nachten) en Evia (8 nachten)

Uiteraard is het ook mogelijk om langer of korter te verblijven op een locatie.

ALBUM Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia


Voorbeeld van tiendaagse reis:

1e dag: Aankomst in Athene. Je wordt door onze taxi met naambordje opgewacht die je naar het hotel in het centrum van Athene brengt waar je de eerste twee nachten verblijft. Indien je vlucht in de ochtend is, dan heb je direct al tijd om de gezellige wijken Plaka, Monastiraki te bezoeken en het Akropolis museum en andere bezienswaardigheden. Kom je 's avonds aan, dan raden wij aan om 's avonds bij een van de wijken rondom de Akropolis een hapje te gaan eten en om het lekkere eten én de gezellige sfeer te proeven.

2e dag: Athene op eigen gelegenheid ontdekken. Struin rond in deze prachtige stad en ontdek de culturele rijkdom. Ook kunnen we een wandeling of fietstocht met Nederlandstalige gidsen voor je boeken. Zij kennen Athene als geen ander en zullen je een onvergetelijke dag bezorgen. (Op aanvraag)

3e dag: 's Ochtends om 10 uur wordt de auto bij het hotel bezorgd. Je rijdt nu richting Delphi. De afstand van Athene naar Delphi is ongeveer 180 km. Bij aankomst in Delphi check je eerst bij het hotel in en daarna is het tijd om de prachtige opgravingen van Delphi en het museum bezoeken. Een indrukwekkende ervaring.

4e dag: 's Ochtends na het ontbijt, rijd je via prachtige natuurgebieden richting Pilion (220 km). Je verblijft in Pilion bij een erg leuk hotel in Portaria (bijv. Hotel Kritsa). Vanaf Portaria kun je de komende dagen dagtrips plannen naar alle uithoeken van Pilion. Of heerlijk relaxen op een strandje, snorkelen, zwemmen en gewoon genieten natuurlijk.

5e en 6e dag: Dagtrips om Pilion te ontdekken

7e dag: Na het ontbijt vertrek je 's ochtens richting Noord-Evia. Vanaf het kustplaatsje Glyfa (ten zuiden van Volos) neem je de veerboot naar het plaatsje Agiokampos. De afstand van Portaria naar Glyfa is 100 km. Om de twee uur vaart er een boot heen en terug. (Boottickets kun je bij het loketje aan de haven zelf aanschaffen: €2.50 p.p. + auto 13,50). Vanaf Agiokampos (Evia) rijd je vervolgens naar het prachtige Pefki waar je de rest van je vakantie verblijft. (Bij Irene studio's of Altamar hotel)

8e en 9e dag: Dagtrips op het mooie Evia

10e dag: Op de laatste dag rijd je naar Athene om vanaf daar het vliegtuig terug te nemen.  • Ontdek de diversiteit van het Griekse vasteland
  • Enorm rijke cultuur
  • Adembenemend mooie natuur
  • In 1 vakantie bezoek je 4 geweldige Griekse locaties
  • Je hebt de vrijheid van je eigen vervoer

Kaart Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia
Kaart / Plattegrond Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.