bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-594447

Eilandhoppen Santorini Plakias Matala

+ + +

Cycladen | Santorini | Eilandhoppen
Eilandhoppen Santorini Plakias Matala

Eilandhoppen Santorini Plakias Matala - Santorini - Eilandhoppen

Santorini ligt niet ver van Kreta en is met de boot makkelijk te bereiken vanaf Heraklion en andersom. Tijdens deze reis vlieg je eerst naar Santorini waar je ongeveer 1/3 van je vakantie zult verblijven. Daarna reis je met de boot naar Kreta. Kreta is het grootste Griekse eiland. Er is op Kreta oneindig veel te zien maar voor deze reis verblijf je eerst in het geliefde Plakias en daarna in het imposante Matala. Dus bij een boeking van 9 nachten, verblijf je eerst 3 nachten op Santorini, daarna 3 nachten in Plakias (Kreta) en 3 nachten in het prachtige Matala (Kreta). Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie!

Video boottocht van Kreta naar Santorini

 

ALBUM Eilandhoppen Santorini Plakias Matala

OVERZICHT

Hoeveel dagen verblijf je op Santorini, hoeveel dagen op Kreta?

 • Bij 7 nachten: 2 nachten Santorini - 3 nachten Plakias en 2 nachten Matala.
 • Bij 9 nachten: 3 nachten Santorini - 3 nachten Plakias en 3 nachten Matala.i
 • Bij 12 nachten: 4 nachten Santorini - 4 nachten Plakias en 4 nachten Matala.
 • Bij 15 nachten: 5 nachten Santorini - 5 nachten Plakias en 5 nachten Matala.
 • Bij 15 nachten: 7 nachten Santorini - 7 nachten Plakias en 7 nachten Matala.

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.


Eerst verblijf je op Santorini

Bij aankomst op Santorini word je ook weer opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

Santorini: Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaan uitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

 • Je verblijft bij op Santorini bijvoorbeeld bij hotel Andreas, Kamari Beach of vergelijkbaar. (Afhankelijk van de categorie die je kiest)

Op de laatste dag van je eilandhop-vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Athinios gebracht om vanaf dar met de boot naarKreta te varen.


Kreta is onderverdeeld in 4 departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi. Ze hebben allemaal hun eigen identiteit en charme, ieder hun eigen prachtige natuur, een fantastisch klimaat, schilderachtige traditionele dorpen, prachtige kusten en stranden en een ongeëvenaarde culturele rijkdom.

Je verblijft daarna op Kreta

Bij aankomst op de luchthaven van Heraklion word je opgewacht door een taxi met naambordje en naar je accommodatie gebracht. Tijdens deze vakantie raden wij echter een huurauto aan. Vraag bij Griekse Gids reizen naar de mogelijkheden.

 • Op Kreta verblijf je eerst in Plakias in een van onze samenwerkende accommodaties zie vakanties Plakias


Na een aantal dagen in Plakias genoten te hebben hebben van de rust, stranden, sfeer en bezienswaardigheden ga je verder genieten in Matala. Je wordt bij je accommodatie opgehaald door de privetaxi en naar Matala gebracht (tenzij je gebruik maakt van een huurauto).

 • In Matala zul je een bijzondere sfeer proeven. Matala was in de jaren 70 erg populair onder de flowerpower jeugd en de hippies. Geniet in Matala van de prachtige natuur, cultuur, stranden en bezienswaardigheden nabij zoals het Minoiche paleis van Phaistos. In Matala verblijf je bij hotel Zafiria, Hotel Fragiskos, Calypso hotel, hotel Matala bay of vergelijkbaar

BIJZONDERHEDEN

 • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je 1/3 deel van de geboekte op Santorini , 1/3 in Plakias en 1/3 in Matala. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op de andere locatie te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Deze reis andersom maken kan ook, op aanvraag.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Ontdek het prachtige Kreta met de mooie omgeving en de gastvrije bevolking. Matala en Plakias horen tot de pareltjes van zuid-Kreta
 • Combineer het veelzijdige eiland Kreta met het indrukwekkende Santorini.
 • Ontdek het unieke vulkaaneiland Santorini, met de witte dorpjes en prachtige caldera.

KAART - Eilandhoppen Santorini Plakias Matala

Waar ligt Eilandhoppen Santorini Plakias Matala?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.