Eilandhoppen Rhodos Chalki

+ + +

Dodecanese | Rhodos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Rhodos Chalki

Eilandhoppen Rhodos Chalki - Rhodos - Eilandhoppen

Bij deze vakantie ga je naar de prachtige Griekse eilanden Rhodos en Chalki. Je reis start én eindigt op het eiland Rhodos waar je zult landen en vertrekken. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, boottickets, privé-taxi en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Rhodos Chalki

OVERZICHT

Je komt met het vliegtuig aan op Rhodos waar je door de taxi wordt opgewacht en naar de haven van Rhodos wordt gebracht of naar je accommodatie voor een overnachting op Rhodos. Vanaf daar zul je de boot naar Chalki nemen. Het is gebruikelijk dat je de eerste nacht in Rhodos stad zult slapen omdat de boot naar Chalki meestal vroeg in de ochtend vertrekt. Ook is het mogelijk, afhankelijk van de dag en de bootschema's, dat je de boot naar Chalki vanaf Skala Kamiros zult nemen.

Hoeveel nachten verblijf je op Chalki en hoeveel op Rhodos?

  • Bij 7 nachten:   1 nacht vlakbij bij de haven van Rhodos  + 3 nachten op Chalki en 3 nachten op Rhodos
  • Bij 9 nachten:   1 nacht vlakbij bij de haven van Rhodos  + 4 nachten op Chalki en 4 nachten op Rhodos
  • Bij 12 nachten: 1 nacht vlakbij bij de haven van Rhodos + 5 nachten op Chalki en 6 nachten op Rhodos
  • Bij 14 nachten: 1 nacht vlakbij bij de haven van Rhodos + 6 nachten op Chalki en 7 nachten op Rhodos

De eerste nacht verblijf je in Rhodos stad, de ochtend daarna neem je de boot naar Chalki.


Eerst verblijf je op het kleine eiland Chalki

Je komt aan in Chalki, je accommodatie ligt op kleine loopafstand van de haven bij Atlantis houses. Bekijk hier onze accommodaties op Chalki

Chalki ligt ten westen van Rhodos. Het is een klein eiland, van maar 28 vierkante kilometer. Het is bergachtig en heeft meerdere bergtoppen die hoger zijn dan 450 meter. De hoogste top is 593 meter. Het stadje Nimborio is schilderachtig. Het is ook gelijk het enige stadje op het eiland, waar witte en gekleurde huisjes met rode dakpannen voor de pittoreske sfeer zorgen. Het ligt in een baai waar zich in het midden een klein eilandje bevindt. In Nimborio is alles goed verzorgd en schoon. Aan de haven zie je vissersbootjes, zeilboten en toeristische bootjes. Er zijn tientallen leuke terrasjes en winkeltjes, overal zie je bloemen en bloempotten. De huizen zijn op de hellingen van de lage heuvels gebouwd en zien er mooi uit. Bezienswaardigheden op Chalki: het schilderachtige stadje Nimborio, de verlaten stranden van het zuidelijk gedeelte van het eiland (alleen per boot bereikbaar), het strand Pantamos, niet ver van Nimborio en de stranden Kania en Dio Giali in het noorden.

Nadat je het gewenste aantal dagen op Chalki hebt doorgebracht neem je de boot weer terug naar Rhodos. In de haven van Rhodos word je opgewacht en met de taxi naar je accommodatie gebracht.

Daarna verblijf je op Rhodos

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt. De oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je met de auto een prachtige rondreis maken, want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. Je kunt ook een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip is bijvoorbeeld van Rhodos-stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Na een aantal dagen naar wens op Rhodos te hebben doorgebracht, word je weer door de taxi opgehaald en naar de luchthaven van Rhodos gebracht.
Op Rhodos verblijf je bijvoorbeeld bij Malibu studio's in FalirakiEsperia hotel in Rhodos stad of bij een gelijkwaardige accommodatie.
Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos

PLUSPUNTEN

  • 2 totaal verschillende eilanden in één vakantie.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden.
  • Bekijk veel bezienswaardigheden.
  • Prachtige stranden.
  • Geweldig stad (Rhodos stad).
  • Schilderachtig haventje op Chalki. Op Chalki kun je leuk snorkelen en mooie wandelingen maken.

KAART - Eilandhoppen Rhodos Chalki

Waar ligt Eilandhoppen Rhodos Chalki?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.