Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Rhodos & Chalki

Dodecanese | Rhodos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Rhodos & Chalki

Eilandhoppen Rhodos & Chalki - Rhodos - Eilandhoppen

Bij deze vakantie ga je naar de prachtige Griekse eilanden Rhodos en Chalki. Je reis start én eindigt op het eiland Rhodos waar je zult landen en vertrekken. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten. Je verblijft bij 3* of gelijkwaardige accommodaties.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Rhodos & Chalki

OVERZICHT

Afhankelijk van de aankomst en de beschikbare veerdiensten verblijf je eerst op Rhodos of Chalki.

Je komt met het vliegtuig aan op Rhodos waar je wordt opgewacht en naar de accommodatie of haven van Rhodos gebracht wordt.

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je met de auto een prachtige rondreis maken, want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. Je kunt ook een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Na een aantal dagen naar wens op Rhodos te hebben doorgebracht rijd je met de huurauto naar de haven van Rhodos, waar je de auto kunt achterlaten. In de haven van Rhodos neem je de boot naar Chalki. Indien je geen huurauto wenst, kun je ook worden opgehaald en afgezet bij de haven.

Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos
 

Daarna verblijf je op Chalki

Je wordt opgewacht in de haven van Chalki en naar de accommodatie gebracht.

Chalki ligt ten westen van Rhodos. Het is een klein eiland, van maar 28 vierkante kilometer. Het is bergachtig en heeft meerdere bergtoppen die hoger zijn dan 450 meter. De hoogste top is 593 meter. Het  stadje Nimborio is schilderachtig. Het is ook gelijk het enige stadje op het eiland, waar witte en gekleurde huisjes met rode dakpannen voor de pittoreske sfeer zorgen. Het ligt in een baai waar zich in het midden een klein eilandje bevindt. In Nimborio is alles goed verzorgd en schoon. Aan de haven zie je vissersbootjes, zeilboten en toeristische bootjes. Er zijn tientallen leuke terrasjes en winkeltjes, overal zie je bloemen en bloempotten. De huizen zijn op de hellingen van de lage heuvels gebouwd en zien er mooi uit. Bezienswaardigheden op Chalki: het schilderactige stadje Nimborio, de verlaten stranden van het zuidelijk gedeelte van het eiland (alleen per boot bereikbaar), het strand Pantamos, niet ver van Nimborio en de stranden Kania en Dio Giali in het noorden.

Nadat je het gewenste aantal dagen op Chalki hebt doorgebracht neem je de boot weer terug naar Rhodos, vanwaar je zult terugvliegen. In de haven van Rhodos word je opgewacht en je wordt vervolgens bij het vliegveld afgezet voor de terugreis.

Bekijk hier onze accommodaties op Chalki

PLUSPUNTEN

  • 2 totaal verschillende eilanden in 1 vakantie.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden
  • Bekijk veel bezienswaardigheden.
  • Prachtige stranden.
  • Geweldig stad (Rhodos stad)
  • Schilderachtig haventje op Chalki

KAART - Eilandhoppen Rhodos & Chalki

Waar ligt Eilandhoppen Rhodos & Chalki?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

164 93

 Terugreis

 Hotel

0

 Vervoer

taxi: 200
auto: 80
transfer1: 100
transfer2: 20
boot: 40

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.