Coralli Elafonisos

+ +

Peloponnesos | Lakonia | Elafonisos
Coralli Elafonisos

Coralli Elafonisos - Lakonia - Elafonisos

In het hotel staan kamers met airconditioning en een badkamer ter beschikking. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Een televisie is ook bij de basisvoorzieningen van de kamers inbegrepen. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche. Een van de faciliteiten is ook een haardroger. Het hotel biedt een reeks aan faciliteiten en diensten voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

ALBUM Coralli Elafonisos  • Heb je nog vragen over deze vakantie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl
  • Deze vakantie kan gecombineerd worden met een verblijf op de Peloponnesos. (Op aanvraag)

  • De smaragdgroene zee van het Simos-strand.
  • Kleurrijk Elafonisos.
  • Op kleine afstand van het prachtige strand van Simos.

Kaart Coralli Elafonisos
Kaart / Plattegrond Coralli Elafonisos

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.