bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Blue Key Villa

+ +

Kreta | Heraklion Kreta | Agia Pelagia
Blue Key Villa

Blue Key Villa - Heraklion Kreta - Agia Pelagia

Blue Key Villa ligt hoog op een heuvel met uitzicht op de baai van AgiaPelagia, waar aarde en lucht samenkomen. De zorgvuldig ontworpen residentie is oceaanblauw in contrast met schoon wit en donker hout. Het beschikt over een Turks bad, een barbecueterras buiten en een bubbelbad.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

OVERZICHT

Geniet van uw kleurtje naast het zwembad (kan tegen een toeslag worden verwarmd), terwijl u uitkijkt op een prachtig ononderbroken uitzicht op zee. Voorzieningen zoals een pooltafel, een speeltuin voor de kinderen en een schaduwrijke eethoek bij het zwembad zijn er nog ook.
Verwarming van het zwembad is tegen een meerprijs van 350 euro per week.

Locatie:
De villa is gelegen in Agia Pelagia, 20 kilometer van Heraklion, de grootste stad van Kreta met alles van restaurants en musea tot winkels en uitgaansgelegenheden. De villa ligt dicht bij het centrum van Kreta en is een geweldige plek om het eiland te verkennen.

De villa is geschikt voor maximaal 13 personen.

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.