Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Archontiko Angelou

Dodecanese | Leros | Alinda
Archontiko Angelou

Archontiko Angelou - Leros - Alinda

Archontiko Angelou Leros heeft zich ingespannen om de oorspronkelijke indeling van het huis en waar mogelijk de materialen van de oorspronkelijke constructie te behouden.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Archontiko Angelou

OVERZICHT

Archontiko Angelou Leros heeft zich bewust ingespannen om de oorspronkelijke indeling van het huis en waar mogelijk de materialen van de oorspronkelijke constructie te behouden.

Dit kleine boetiekhotel is de perfecte plek om op Leros te verblijven. De gastvrouw maakt dat je je welkom zult voelen in haar prachtige huis. Het heerlijke ontbijt in de tuin is inbegrepen. Zeer goede locatie, dicht bij het strand en tavernes, rustig maar geweldige vakantie sfeer.  Op slechts 250 meter van het strand van Alinda.

De kamers op de bovenste verdieping hebben hoge plafonds en bieden uitzicht op de tuin en de mooie omliggende landbouwgrond.

Archontiko Angelou Leros probeert het comfort van de gasten naar de huidige normen te brengen. Ze verbeterden de geluidsisolatie met behoud van de originele houten vloeren, extra antiek meubilair, nieuwe bedden met orthosomatische matrassen en topmatrassen, vernieuwden de badkamers met replica's van de originele tegels uit de vroege jaren 1900 en met badkameraccessoires.

Bij Archontiko Angelou proberen ze het comfort te bieden dat je zou verwachten in je eigen huis of in een traditioneel hotel, maar tegelijkertijd proberen ze milieubewust te zijn.

Voorzieningen op de kamer zijn haardrogers, mini-koelkasten, breedbandinternet op de kamer, plafondventilatoren in de kamers op de bovenverdieping of vloerventilatoren op de begane grond. Op verzoek kunnen ze ook toegang bieden tot een computer-, was- en faxservice. Tot slot, voor hotelgasten die met auto's of zelfs opblaasbare boten naar Leros komen, bieden zij parkeergelegenheid op het hotelterrein.

De meeste gasten geven er de voorkeur aan om hun ontbijt geserveerd in de tuin in de schaduw van de bomen. Anderen geven de voorkeur aan de zon op het balkon, de veranda of de eetkamer. En dan wil een kleine minderheid het graag in bed hebben. Archontiko is blij om ze allemaal te ontvangen.

Als je van plan bent een dagtocht naar de onbewoonde eilandjes rond Leros te maken, zullen ze u op voorhand een picknickmand, met snacks en sandwiches, voorbereiden.  Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de zelfbedieningsbar in de tuin om hun eigen drankjes te schenken op elk moment van de dag of nacht, want deze is 24 uur per dag geopend.

Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche, - in plaats van een bad - om de verspilling van vers water tot een minimum te beperken. Gedurende de dag, gedurende het grootste deel van de zomer, gebruiken ze zonne-energie om water te verwarmen voor douches van gasten en huishoudelijk gebruik.

Faciliteiten & Services

 •      Bar
 •      Dagelijkse schoonmaakservice
 •      gratis Wi-Fi internettoegang
 •      Wasserij en strijkservice
 •      Parkeerplaats

Check-in beleid

Inchecktijd: 14:00
Check-out tijd: 12:00

PLUSPUNTEN

 • Zeer goede locatie, dicht bij het strand en tavernes.
 • Nieuwe bedden met orthopedische matrassen en topmatrassen.
 • Milieubewust hotel.
 • Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de zelfbedieningsbar in de tuin.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

65

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 121
auto: 46
transfer1: 50
transfer2: 25
boot: 23

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.