Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Anthos apartments

+ + +

Cycladen | Paros | Naoussa
Anthos apartments

Anthos apartments - Paros - Naoussa

Anthos Apartments op Paros is een elegant appartementencomplex met zwembad direct aan de Egeïsche Zee in het pittoreske vissersdorp Naoussa. Anthos apartments heeft comfortabele en uitnodigende appartementen, studio's, suites en een familie Maisonette - allemaal liefdevol ontworpen met Griekse elementen en details. De appartementen zijn ook ideaal voor wekelijks of maandelijks verblijf omdat ze volledig uitgeruste keukens of kitchenettes en ruime woonruimtes bieden. Supermarkten en winkels zijn net om de hoek terwijl het strand op slechts een steenworp afstand van het complex ligt.

ALBUM Anthos apartments

OVERZICHT

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Mykonos (of Santorini), is het mogelijk dat u na aankomst een nacht op Mykonos (of Santorini) zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds op Mykonos (of Santorini) aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Paros. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Paros naar Mykonos (of Santorini) vaart. Op Mykonos (of Santorini) verblijft u in een nette 3* accommodatie.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.