Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Alkyon Hotel

+ + +

Sporaden | Alonissos | Patitiri
Alkyon Hotel

Alkyon Hotel - Alonissos - Patitiri

Alkyon hotel, gelegen op een bevoorrechte en panoramische locatie met uitzicht op zee in Patitiri haven van Alonissos, is in 2012 volledig gerenoveerd en het is nu de ideale keuze voor ontspanning en gastvrijheid.

ALBUM Alkyon Hotel

OVERZICHT

Bijkomende voordelen zijn de directe toegang tot het Patitiri-strand (25 meter), restaurants (1 minuut te voet), de oever van het eiland (de Nationale Bank van Griekenland - 2 minuten lopen), de drogisterijen en de directe toegang tot het openbaar vervoer tussen Patitiri. met Old Alonissos.

De gloednieuwe badkamers van het hotel, het volledig gerenoveerde meubilair en het witte COCOMAT-linnen en -handdoeken zorgen voor een gevoel van ontspanning.

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de vernieuwde hal van het hotel en is bij de prijs van het verblijf inbegrepen.

Alkyon cafe werkt dagelijks op de begane grond van het hotel, waar handgemaakte ijsjes worden aangeboden aan onze kleine gasten bij aankomst!

De esthetiek van Alkyon en het personeel van het hotel zorgen samen met de opgewaardeerde faciliteiten ervoor dat de wensen van de gasten worden gedekt tegen redelijke prijzen.

BIJZONDERHEDEN

Alonissos heeft geen luchthaven dus u vliegt naar buureiland Skiathos of naar Volos en vanaf daar brengt de boot u naar Alonissos. Omdat er niet dagelijks vanuit Nederland op Skiathos en Volos wordt gevlogen, maakt Griekse Gids Reizen regelmatig gebruik van de dagelijks vluchten Amsterdam-Athene-Skiathos en Eindhoven-Athene-Skiathos. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Athene bij een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene zult overnachten.

PLUSPUNTEN

Gelegen aan het gezellige haventje.
Op loopafstand van Chora
Gezellige tavernes en cafes in de buurt.

KAART - Alkyon Hotel

Waar ligt Alkyon Hotel?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.