Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Alkyon Hotel

+ + +

Sporaden | Alonissos | Patitiri
Alkyon Hotel

Alkyon Hotel - Alonissos - Patitiri

Alkyon hotel, gelegen op een bevoorrechte en panoramische locatie met uitzicht op zee in Patitiri haven van Alonissos, is in 2012 volledig gerenoveerd en het is nu de ideale keuze voor ontspanning en gastvrijheid.

ALBUM Alkyon Hotel

Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel Alkyon Hotel

OVERZICHT

Bijkomende voordelen zijn de directe toegang tot het Patitiri-strand (25 meter), restaurants (1 minuut te voet), de oever van het eiland (de Nationale Bank van Griekenland - 2 minuten lopen), de drogisterijen en de directe toegang tot het openbaar vervoer tussen Patitiri. met Old Alonissos.

De gloednieuwe badkamers van het hotel, het volledig gerenoveerde meubilair en het witte COCOMAT-linnen en -handdoeken zorgen voor een gevoel van ontspanning.

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de vernieuwde hal van het hotel en is bij de prijs van het verblijf inbegrepen.

Alkyon cafe werkt dagelijks op de begane grond van het hotel, waar handgemaakte ijsjes worden aangeboden aan onze kleine gasten bij aankomst!

De esthetiek van Alkyon en het personeel van het hotel zorgen samen met de opgewaardeerde faciliteiten ervoor dat de wensen van de gasten worden gedekt tegen redelijke prijzen.

BIJZONDERHEDEN

Alonissos heeft geen luchthaven dus u vliegt naar buureiland Skiathos of naar Volos en vanaf daar brengt de boot u naar Alonissos. Omdat er niet dagelijks vanuit Nederland op Skiathos en Volos wordt gevlogen, maakt Griekse Gids Reizen regelmatig gebruik van de dagelijks vluchten Amsterdam-Athene-Skiathos en Eindhoven-Athene-Skiathos. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Athene bij een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene zult overnachten.

PLUSPUNTEN

Gelegen aan het gezellige haventje.
Op loopafstand van Chora
Gezellige tavernes en cafes in de buurt.

KAART - Alkyon Hotel

Waar ligt Alkyon Hotel?

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.