Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Aegean Village (incl. auto)

+ +

Dodecanese | Karpathos | Amopi
Aegean Village (incl. auto)

Aegean Village (incl. auto) - Karpathos - Amopi

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi. Deze accommodatie kan Griekse Gids reizen aanbieden exclusief vlucht. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Aegean Village (incl. auto)

OVERZICHT

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.

De unieke, natuurlijke omgeving en de klassieke Griekse architectuur, waarbij schoonheid, luxe en ontspanning worden gecombineerd met diensten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat Aegean Village een geliefd hotel is. Aegean Village Hotel & Bungalows staat al meer dan 15 jaar garant voor Griekse gastvrijheid en is synoniem geworden voor luxe, comfort en service.

Het hotelcomplex met zes gebouwen gebouwd in de weelderige tuin van 3000 m², biedt een breed scala aan diensten. De combinatie van service, de uitgebreide selectie van voorzieningen en een uitstekende en unieke locatie overtreft de verwachtingen van bezoekers.

Aegean Village Hotel & Bungalows biedt een authentieke, traditionele accommodatie in 7 suites en 48 elegante en comfortabele kamers. De delicate smaak van decoratie, prachtige meubels en de nieuwste apparatuur, gecombineerd met de voortdurende uitstekende zorg van ervaren medewerkers, biedt gastvrijheid op het hoogste niveau.

BIJZONDERHEDEN

Griekse Gids Reizen biedt Karpathos in combinatie met een (of twee) dagen Rhodos. Hoe verloopt uw reis? U landt op Rhodos. Afhankelijk van de tijdstip van de vlucht en de bootverbinding Rhodos-Karpathos-Rhodos zult u een of twee dagen op Rhodos overnachten (3* hotel in Rhodos stad). De reis wordt helemaal door Griekse Gids reizen verzorgd en in de prijs zijn de vliegtickets, de boottickets, de transfers en het verblijf inbegrepen.

PLUSPUNTEN

  • Griekse gastvrijheid.
  • Adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.
  • In een weelderige tuin van 3000 m².
  • Prachtig zwembad.
  • Authentieke traditionele accommodatie.

KAART - Aegean Village (incl. auto)

Waar ligt Aegean Village (incl. auto)?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.