Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Aegean Village (Incl. auto)

Aegean Village (Incl. auto)

Aegean Village (Incl. auto) - Amopi - Karpathos

Bij de prijs inbegrepen: vlucht - boottickets - auto - verblijf op basis van logies en ontbijt.

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Aegean Village (Incl. auto)

OVERZICHT

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.

De unieke, natuurlijke omgeving en de klassieke Griekse architectuur, waarbij schoonheid, luxe en ontspanning worden gecombineerd met diensten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat Aegean Village een geliefd hotel is. Aegean Village Hotel & Bungalows staat al meer dan 15 jaar garant voor Griekse gastvrijheid en is synoniem geworden voor luxe, comfort en service.

Het hotelcomplex met zes gebouwen gebouwd in de weelderige tuin van 3000 m², biedt een breed scala aan diensten. De combinatie van service, de uitgebreide selectie van voorzieningen en een uitstekende en unieke locatie overtreft de verwachtingen van bezoekers.

Aegean Village Hotel & Bungalows biedt een authentieke, traditionele accommodatie in 7 suites en 48 elegante en comfortabele kamers. De delicate smaak van decoratie, prachtige meubels en de nieuwste apparatuur, gecombineerd met de voortdurende uitstekende zorg van ervaren medewerkers, biedt gastvrijheid op het hoogste niveau.

BIJZONDERHEDEN

Griekse Gids Reizen biedt Karpathos in combinatie met een (of twee) dagen Rhodos. Hoe verloopt uw reis? U landt op Rhodos. Afhankelijk van de tijdstip van de vlucht en de bootverbinding Rhodos-Karpathos-Rhodos zult u een of twee dagen op Rhodos overnachten (3* hotel in Rhodos stad). De reis wordt helemaal door Griekse Gids reizen verzorgd en in de prijs zijn de vliegtickets, de boottickets, de transfers en het verblijf inbegrepen.

PLUSPUNTEN

  • Griekse gastvrijheid.
  • Adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.
  • In een weelderige tuin van 3000 m².
  • Prachtig zwembad.
  • Authentieke traditionele accommodatie.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Geachte bezoeker van Griekse Gids Reizen,

Wegens het enorme aantal offertes voor vakanties dat bij ons wordt aangevraagd en onze aanwezigheid op de vakantiebeurs ( 9 t/m 13 januari) is het tijdelijk niet mogelijk om offertes aan te vragen.

Wel kunt u alle reizen die online boekbaar zijn rechtstreeks (online) boeken. 

Wij hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk weer offertes voor u samen te stellen.

Wij gaan ervan uit dat dit omstreeks 20 januari zal zijn.

Met vriendelijke groeten,

Team Griekse Gids