Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Aegean Village (Incl. auto)

Dodecanese | Karpathos | Amopi
Aegean Village (Incl. auto)

Aegean Village (Incl. auto) - Karpathos - Amopi

Bij de prijs inbegrepen: vlucht - boottickets - auto - verblijf op basis van logies en ontbijt.

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Aegean Village (Incl. auto)

OVERZICHT

Aegean Village Hotel & Bungalows ligt in het prachtige gebied van Amopi, op de top van een klein, exclusief kiezelstrand en met een fantastisch uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.

De unieke, natuurlijke omgeving en de klassieke Griekse architectuur, waarbij schoonheid, luxe en ontspanning worden gecombineerd met diensten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat Aegean Village een geliefd hotel is. Aegean Village Hotel & Bungalows staat al meer dan 15 jaar garant voor Griekse gastvrijheid en is synoniem geworden voor luxe, comfort en service.

Het hotelcomplex met zes gebouwen gebouwd in de weelderige tuin van 3000 m², biedt een breed scala aan diensten. De combinatie van service, de uitgebreide selectie van voorzieningen en een uitstekende en unieke locatie overtreft de verwachtingen van bezoekers.

Aegean Village Hotel & Bungalows biedt een authentieke, traditionele accommodatie in 7 suites en 48 elegante en comfortabele kamers. De delicate smaak van decoratie, prachtige meubels en de nieuwste apparatuur, gecombineerd met de voortdurende uitstekende zorg van ervaren medewerkers, biedt gastvrijheid op het hoogste niveau.

BIJZONDERHEDEN

Griekse Gids Reizen biedt Karpathos in combinatie met een (of twee) dagen Rhodos. Hoe verloopt uw reis? U landt op Rhodos. Afhankelijk van de tijdstip van de vlucht en de bootverbinding Rhodos-Karpathos-Rhodos zult u een of twee dagen op Rhodos overnachten (3* hotel in Rhodos stad). De reis wordt helemaal door Griekse Gids reizen verzorgd en in de prijs zijn de vliegtickets, de boottickets, de transfers en het verblijf inbegrepen.

PLUSPUNTEN

  • Griekse gastvrijheid.
  • Adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee en de baai van Amopi.
  • In een weelderige tuin van 3000 m².
  • Prachtig zwembad.
  • Authentieke traditionele accommodatie.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 1019
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 20
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.