bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Vakantie Lakonia

Lakonia vakanties

Lakonia is een gebied in het zuiden van de Peloponnesos, met hoge bergen, mooie stranden, dichte bossen en een prachtige natuur. Een gevarieerd landschap met wonderlijke uitzichten. Lakonia is grotendeels bergachtig. Sparta is de hoofdstad van Lakonia en één van de meest bekende steden in Griekenland. De stad was gebouwd met het idee één van de mooiste steden van Griekenland te zijn, met met bomen omzoomde boulevards en grote parken. De Akropolis van Sparta, met belangrijke monumenten, het oude theater, de overblijfselen van de winkeltjes ernaast en de ruïnes van de grote Basiliek van de Midden-Byzantijnse periode kunnen hier bezichtigd worden. Deze mooie regio is één van de meest vruchtbare regio's van Griekenland. Er zijn vele olijfbomen, tarwe en wijnvelden. De Mani is de streek tussen Gythion en het zuidelijkste punt van centraal Peloponnesos ligt. Er zijn prachtige baaien, steile hoge bergen, mooie haventjes en pittoreske dorpen. Hier zijn de met steen gebouwde huizen en torentjes heel bijzonder. Leuke dorpen zijn Areopoli, met vlakbij de imposante grotten van Diros en het schilderachtige Limeni, met een prachtige architectuur. Gythion is een schilderachtig stadje in Lakonia dat bekend staat om de goede vistavernes. Het kasteel van Monemvasia is een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van Lakonia.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Lakonia? Op deze pagina staat een overzicht van de accommodaties die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Lakonia.

Bekijk accommodaties Lakonia

Reizen / Bestemmingen:  Elia village - Exo Nimfio - Fly&Drive - Gouves - Gythio - Itilo - Koita - Limeni - Rachi Gythio - Sparta - Vathia -

Overzicht vakanties - Lakonia vakantie boeken