bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Vakantie Lassithi Kreta

Lassithi Kreta vakanties

Lassithi is het meest oostelijke departement van Kreta. Lassithi staat bekend om de unieke, archeologische ruïnes, de oude molens op de vlakte, de prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Hier vind je de gastvrijheid van de bevolking, oude tradities, lokale feesten en familierecepten. Lassithi beschikt over een grote hoeveelheid bezienswaardigheden en traditionele aspecten, waaronder de Minoïsche paleizen, de middeleeuwse monumenten, uitgestrekte olijfgaarden en vele kloosters en kapelletjes. De prachtige natuur van Lassithi biedt een scala aan bloemen en planten, met meer dan 2000 verschillende soorten aromatische en geneeskrachtige planten. Daarnaast bevind zich hier nog het enige palmbomenbos van Europa, het palmbos van Vai. Naast de indrukwekkende natuur, zijn er ook veel diersoorten te vinden. Lassithi is vooral bekend om de rijkste en meest ongerepte zeebioteep van het Egeïsche-Zeegebied, met dieren als dolfijnen, zeehonden en Caretta Caretta schildpadden. Hoofdstad van Lassithi is het populaire Agios Nikolaos dat aan de noordkust ligt.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Lassithi Kreta? Op deze pagina staat een overzicht van de accommodaties die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Lassithi Kreta.

Bekijk accommodaties Lassithi Kreta

Reizen / Bestemmingen:  Agios Nikolaos - Anatoli - Elounda - Ierapetra - Koutsounari - Mirtos - Mochlos - Palekastro - Plaka - Sissi - Sitia -

Overzicht vakanties - Lassithi Kreta vakantie boeken