Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Prima Vista Hotel (incl. auto)

+ +

Epirus | Thesprotia | Sivota
Prima Vista Hotel (incl. auto)

Prima Vista Hotel (incl. auto) - Thesprotia - Sivota

Prima Vista is een 5* hotel aan het strand van Agia Paraskevi, 5 kilometer ten zuiden van Sivota. Het Hotel ligt direct aan het strand en heeft een zwembad met een apart kinderbad en een 'hot tub'.

ALBUM Prima Vista Hotel (incl. auto)

OVERZICHT

Prima Vista hotel biedt authentieke luxe in een gastvrije omgeving. Het Hotel ligt direct aan het strand en heeft een zwembad met een apart kinderbad en een 'hot tub'. Sommige kamers hebben uitzicht op zee. Prima Vista biedt ook een cateringservice in de Wellness en bij het zwembad. De Wellness Bar biedt een gezond, energiek menu. Hier kun je altijd rekenen op een ontbijt met energiek voedsel en drankjes die vol zitten met eiwitten. De kamers hebben matrassen van Coco-Mat. In en bij het hotel is gratis WiFi beschikbaar. Het pittoreske Parga ligt op 22 km afstand.

PLUSPUNTEN

  • Authentieke luxe en een gastvrije omgeving.
  • Direct aan het strand.
  • Een zwembad met een apart kinderbad.
  • Wellness.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.