Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Ostria Hotel

+ + +

Cycladen | Milos | Adamas
Ostria Hotel

Ostria Hotel - Milos - Adamas

Ostria Hotel is een 3 sterren hotel en het is gelegen aan de kust van Adamas op Milos. het hotel heeft uitzicht op de haven en het stadscentrum.
Hotel Ostria ligt in een van de meest romantische landschappen van Griekenland en biedt een unieke mix van adembenemende uitzichten en een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden, geschikt voor alleenstaanden en gezinnen.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Ostria Hotel

OVERZICHT

Geniet van uw ontbijt in de hotellobby of op de daktuin, ontspan bij de jacuzzi en drink een cocktail op onze prachtige daktuin, starend naar het blauw van de Egeïsche zee en de omgeving van dit prachtige eiland.
 

Kamers: allemaal voozien van: Wifi, privé balkon, dagelijkse schoonmaakservice, Haardroger, kluis, Air conditioning.

  • Double room
  • Suite (2 pers.)
  • Suite (4 pers.)
  • Studio (3 pers.) met keukentje.

KAART - Ostria Hotel

Waar ligt Ostria Hotel?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.