Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Met Camper de Ronde van Peloponnesos

Peloponnesos | Argolis | Epidavros
Met Camper de Ronde van Peloponnesos

Met Camper de Ronde van Peloponnesos - Argolis - Epidavros

Deze rondreis maakten wij zelf in de zomer van 2018 en wat hebben wij genoten en veel gezien. Tijdens deze reis verblijf op 5 verschillende campings op 5 totaal verschillende gebieden van Peloponnesos. Zo kun je op je gemak de pracht van iedere streek op het schiereiland zelf ontdekken.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Met Camper de Ronde van Peloponnesos

OVERZICHT

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 999
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.