Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Kivo Art & Gourmet Hotels

+ + +

Sporaden | Skiathos | Vassilias
Kivo Art & Gourmet Hotels

Kivo Art & Gourmet Hotels - Skiathos - Vassilias

Op een kleine heuvel met een panoramisch uitzicht op de Egeïsche zee staat Kivo Art & Gourmet Hotel in Skiathos, waar het comfort van een groot resort gecombineerd wordt met de persoonlijke service van een boetiekhotel.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Kivo Art & Gourmet Hotels

Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels Kivo Art & Gourmet Hotels

OVERZICHT

Op een kleine heuvel met een panoramisch uitzicht op de Egeïsche zee staat Kivo Art & Gourmet Hotel in Skiathos, waar het comfort van een groot resort gecombineerd wordt met de persoonlijke service van een boetiekhotel.

Een reeks volledig witte huisjes met rode dakpannen ligt in de 15 hectare van een groene tuin op slechts enkele minuten van het privéstrand dat bedekt is met wit zand en omringd wordt door een turquoise zee.

Na een drie jaar durend renovatieprogramma in 2010, is Kivo nu een van de beste hotels in Skiathos, gekenmerkt door een elegante inrichting, artistieke sfeer en idyllische ontmoetingsruimten.

De filosofie is om trouw te blijven aan de geest van de traditionele Griekse gastvrijheid, het leveren van hoogwaardige diensten in een romantische, rustige en mooie omgeving, een ideale plek voor stelletjes.

De focus ligt op de Griekse traditionele keuken, met name lokale recepten op het eiland, met pure, gecertificeerde biologische ingrediënten die in het gebied zijn geteeld.De combinatie van kleuren, geuren en smaken zal je zintuigen prikkelen en je een geheel nieuwe gastronomische ervaring bezorgen.Diegenen die meer avontuurlijk zijn en met een voorliefde voor het exotische kunnen het scala aan pittige lekkernijen van de moderne Aziatische keuken ook verkennen.

Kunst speelt een dominante rol in KIVO, gebaseerd op het werk van jonge en talentvolle Griekse kunstenaars.

PLUSPUNTEN

Witte huisjes met rode dakpannen in de 15 hectare van een groene tuin.
Op slechts enkele minuten van het privéstrand dat bedekt is met wit zand en omringd wordt door een turquoise zee.
15 hectare van een groene tuin.
Een van de beste hotels in Skiathos.

KAART - Kivo Art & Gourmet Hotels

Waar ligt Kivo Art & Gourmet Hotels?

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

650.3 689.71 827.68 876.96 1231.65 1921.36

 Vervoer

taxi: 175
auto: 60
transfer1: 100
transfer2: 15
boot: 30

Offerteaanvraag

Vraag een offerte aan.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis