Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Kivo Art & Gourmet Hotels

+ + +

Sporaden | Skiathos | Vassilias
Kivo Art & Gourmet Hotels

Kivo Art & Gourmet Hotels - Skiathos - Vassilias

Op een kleine heuvel met een panoramisch uitzicht op de Egeïsche zee staat Kivo Art & Gourmet Hotel in Skiathos, waar het comfort van een groot resort gecombineerd wordt met de persoonlijke service van een boetiekhotel.

ALBUM Kivo Art & Gourmet Hotels

OVERZICHT

Op een kleine heuvel met een panoramisch uitzicht op de Egeïsche zee staat Kivo Art & Gourmet Hotel in Skiathos, waar het comfort van een groot resort gecombineerd wordt met de persoonlijke service van een boetiekhotel.

Een reeks volledig witte huisjes met rode dakpannen ligt in de 15 hectare van een groene tuin op slechts enkele minuten van het privéstrand dat bedekt is met wit zand en omringd wordt door een turquoise zee.

Na een drie jaar durend renovatieprogramma in 2010, is Kivo nu een van de beste hotels in Skiathos, gekenmerkt door een elegante inrichting, artistieke sfeer en idyllische ontmoetingsruimten.

De filosofie is om trouw te blijven aan de geest van de traditionele Griekse gastvrijheid, het leveren van hoogwaardige diensten in een romantische, rustige en mooie omgeving, een ideale plek voor stelletjes.

De focus ligt op de Griekse traditionele keuken, met name lokale recepten op het eiland, met pure, gecertificeerde biologische ingrediënten die in het gebied zijn geteeld.De combinatie van kleuren, geuren en smaken zal je zintuigen prikkelen en je een geheel nieuwe gastronomische ervaring bezorgen.Diegenen die meer avontuurlijk zijn en met een voorliefde voor het exotische kunnen het scala aan pittige lekkernijen van de moderne Aziatische keuken ook verkennen.

Kunst speelt een dominante rol in KIVO, gebaseerd op het werk van jonge en talentvolle Griekse kunstenaars.

PLUSPUNTEN

Witte huisjes met rode dakpannen in de 15 hectare van een groene tuin.
Op slechts enkele minuten van het privéstrand dat bedekt is met wit zand en omringd wordt door een turquoise zee.
15 hectare van een groene tuin.
Een van de beste hotels in Skiathos.

KAART - Kivo Art & Gourmet Hotels

Waar ligt Kivo Art & Gourmet Hotels?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.