Kalypso studios

+ +

Ionische eilanden | Kefalonia | Karavomilos
Kalypso studios

Kalypso studios - Kefalonia - Karavomilos

Kalypso Studios Kefalonia bevindt zich in Karavomylos, een rustig vissersdorp, naast de haven van Sami Kefalonia en slechts 100 meter van de Ionische Zee. De studio's zijn voor 2 personen; Ze zijn volledig uitgerust met smaak en eenvoud en zijn milieuvriendelijk. Ze bestaan uit een ruime kamer, de kitchenette en de badkamer. Vanaf hun privébalkon kunt u genieten van het uitzicht op zee of het uizicht op Mount Ainos en de zwemspa (klein zwembad) in de tuin.


De appartementen zijn volledig uitgerust met smaak en eenvoud en zijn milieuvriendelijk. De Appartamentini zijn kleine appartementen voor 3-4 personen bestaande uit 2 afzonderlijke kamers. De hoofdslaapkamer die kan worden geïsoleerd door een deur en een kleinere met één bed en de kitchenette. We kunnen op uw verzoek een extra bed toevoegen. Er is natuurlijk de badkamer.
Vanaf hun privébalkon kunt u genieten van het uitzicht op het Kefalonische deel van de Ionische Zee, of de Mount Ainos en de zwemspa in de tuin.

Voorzieningen studio's:

- Airco
- Privébalkon met uitzicht op de zee of de Mount Ainos
- Privébadkamer (wc - douche). Warm watervoorziening de hele dag lang
- Haardroger
- Satelliet TV
- Wi-Fi internettoegang
- Kitchenette
- Koelkast - vriezer
- warme borden, kookgerei, gebruiksvoorwerpen
- Babywieg en linnen (en speelgoed !!!)
- Reinigingsservice onder aanvraag (behalve zondag)
- Verander van beddengoed en handdoeken twee keer per week
- Inchecken: 15:00 / Bekijk: 11:00
Kaart Kalypso studios
Kaart / Plattegrond Kalypso studios

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.