bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

K for Kythnos Horizon House

+ + +

Cycladen | Kythnos | Panagia Kanala
K for Kythnos Horizon House

K for Kythnos Horizon House - Kythnos - Panagia Kanala

Horizon House biedt een prachtig uitzicht op zee! Beide huizen zijn ingericht en gedecoreerd in een landelijke stijl. Er zijn vijf slaapkamers, twee slaapbanken voor volwassenen en drie slaapbanken voor kinderen. Villa Capaciteit is voor maar liefst 12 Personen.

ALBUM K for Kythnos Horizon House

OVERZICHT

Prachtig uitzicht op zee! Beide huizen zijn ingericht en gedecoreerd in een landelijke stijl. Er zijn vijf slaapkamers, twee slaapbanken voor volwassenen en drie slaapbanken voor kinderen. Villa Capaciteit is voor maar liefst 12 personen. Er is in de villa airco, een BBQ en traditionele houtoven, een terras op strandniveau. Priveparkeren.

Tien ruime, individueel ontworpen villa's met uitgestrekte vlaktes op slechts een klein stukje van de zee. Elke kamer heeft een eigen terras en biedt uitzicht op de Egeïsche Zee. Elke villa ademt en voelt als een thuis op het eiland, omdat het met veel liefde en zorg is ontworpen door het K4-team van architecten die allemaal wortels hebben in Kythnos. Grote witgekalkte slaapkamers, ruime douches, wit linnengoed, volledig uitgeruste keukens en meer wachten op je om de ultieme zomerervaring te beleven.

K4 Kythnos is een nieuw creatief team van architecten en ingenieurs dat gelooft dat de constructie van ruimtes en woningen het middel is om ervaringen en herinneringen te creëren. Er zijn voor de gasten geschikte en volledig uitgeruste ruimtes gecreëerd die vanaf het eerste moment comfort, vertrouwdheid en veiligheid bieden. Maar vooral creëren we de omstandigheden die onvergetelijke vakantie-ervaringen zullen vormen.

K4 Kythnos staat klaar om de bezoekers te verwelkomen en om hen te helpen de schoonheid van het landschap te ontdekken. De landschappen, van een rotsachtig en bijzonder eiland dat tot op de dag van vandaag een ongerepte en pure plaats blijft, met grote schoonheid.

Villas

  • Horizon House 1
  • Horizon House 2

Check-in beleid
Inchecktijd: 15:00 
Check-out tijd: 12:00

Open
Open vanaf 7 april tot 10 oktober.

BIJZONDERHEDEN

Schema van reis (onder voorbehoud): Je landt in Athene waar je opgewacht wordt en met een privé taxi naar Lavrio wordt gebracht. De eerste nacht zul je in Lavrio overnachten. In de ochtend van de volgende dag neem je de boot naar Kythnos waar je bij K for Kythnos Horizon House zult verblijven. Afhankelijk van de vliegtijden voor de terugreis,  is het mogelijk dat je vanaf Kythnos een dag eerder zult vertrekken. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je ook een nacht in Athene zult overnachten. In deze reis zijn inbegrepen: vliegtickets, verblijf in Kythnos, verblijf in Lavrio (eventueel ook in Athene), de boottickets en de transfers met taxi van en naar luchthavens, havens en hotels.

PLUSPUNTEN

  • Prachtig uitzicht op zee!
  • Ingericht en gedecoreerd in een landelijke stijl.
  • Villa Capaciteit is voor maar liefst 12 personen.

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.