Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Fly & Drive Archanes-Koutsounari Kreta

Kreta | Heraklion Kreta | Archanes
Fly & Drive Archanes-Koutsounari Kreta

Fly & Drive Archanes-Koutsounari Kreta - Heraklion Kreta - Archanes

Dit is PUUR KRETA. Tijdens deze autorondreis combineer je twee leuke gebieden op Kreta. Enerzijds de heuvelachtige wijnstreek van Archanes, anderzijds de rustige zuid-oost kust van Kreta. Archanes ligt op ongeveer twintig minuten rijden van Heraklion en is toegankelijk via Knossos. Het mooiste deel van Archanes is Epano Archanes. Het heeft een levendig centrum, waar een zeer mooi plein en verschillende terrassen zijn. Het dorp, hoewel traditioneel, is erg toeristisch.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Fly & Drive Archanes-Koutsounari Kreta

OVERZICHT

Wil je Kreta ontdekken dan is een auto absoluut onmisbaar. Kreta heeft zoveel te bieden en om het zelf te ervaren moet je een eigen vervoermiddel hebben. Tijdens deze vakantie verblijf je in leuke accommodaties in Archanes en in Koutsounari. Jij kunt vooraf zelf bepalen hoeveel dagen je bij iedere locatie/ accommodatie zult verblijven.

Archanes
Archanes ligt zestien kilometer ten zuidoosten van Heraklion en ten noorden van de berg Giouchtas, op 400 meter hoogte. Het gebied van Archanes is één van de beroemdste wijn streken van Griekenland. Archanes is één van de meest elegante, traditionele dorpen van Kreta, omdat de gemeente in het verleden de dorpelingen financieel steunde, door hun oude huizen te renoveren.

Koustounari
Koutsounari ligt zeven kilometer ten oosten van Ierapetra, op Kreta. Koutsounari is in principe een oud dorp dat helemaal gerenoveerd is. Niet ver van het dorp ligt het grote strand van Koutsounari dat uit het heel kleine kiezelsteentjes bestaat. Hier kan je heerlijk snorkelen, het water is kristalhelder.

 

PLUSPUNTEN

  • Afwisselende vakantie
  • Weg van de drukte en het massatoerisme
  • Rijke cultuur
  • Bijzondere bezienswaardigheden en stranden op kleine afstanden

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

108 104 87

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 999
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.