Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Fani's House Chios

Egeische eilanden | Chios | Komi
Fani's House Chios

Fani's House Chios - Chios - Komi

Geniet van de natuurlijke schoonheid en kalmte van West Komi en het grote zandstrand met het helderblauwe water bij Fani's House. Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Om op Chios te komen vlieg je eerst naar Samos en je vaart naar Chios. (Zie bijzonderheden.)

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Fani's House Chios

OVERZICHT

Op de begane grond bevind zich een huis met twee twee-kamerappartementen en op de eerste verdieping bevind zich een appartement met drie slaapkamers, dit appartement heeft een balkon en twee terrassen waar je zowel uitzicht hebt op de vlakte van Komi als op de Egeïsche Zee.

De appartementen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met moderne technologie (Wi-Fi, nieuw keukengerei, tv)

Appartementen

  •      Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht
  •      Appartement met 3 slaapkamers en zeezicht

Check-in Beleid

Check-in tijd: 14:00
Check-out tijd: 12:00

BIJZONDERHEDEN

  • Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Om op Chios te komen vlieg je eerst naar Samos. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Samos, is het mogelijk dat je na aankomst een nacht in Samos zult overnachten. Stel dat je ’s avonds in Samos aankomt, dan neem je de volgende dag de boot naar Chios. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat je ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat je een dag eerder met de boot van Chios naar Samos vaart. Je verblijft in een nette 3* accommodatie op Samos.
  • De vaartijd tussen Samos en Chios is ongeveer 3 uur en 50 minuten.
  • Op aanvraag kun je deze reis naar Chios ook boeken met een binnenlandse vlucht vanaf Athene of Thessaloniki. Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 240
auto: 60
transfer1: 150
transfer2: 30
boot: 30

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.