bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Estrella Villas (incl. auto)

+ +

Dodecanese | Rhodos | Lardos
Estrella Villas (incl. auto)

Estrella Villas (incl. auto) - Rhodos - Lardos

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, huurauto (all risk) en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Estrella Villas (incl. auto)

OVERZICHT

Estrella Villas Rhodos

Welkom bij Estrella, een complex van 8 villa's, met privézwembad en terras voor elke villa afzonderlijk, allemaal gelegen in een idyllische omgeving van 9000 vierkante meter. De villa's hebben ook een zolder met een balkon en zijn gelegen op ongeveer 300 meter van het kiezel- en zandstrand van Lardos, in het ongerepte middenoosten van het eiland Rhodos, Griekenland. Lindos met zijn beroemde Akropolis ligt op slechts 10 km afstand.

Estrella Villa's zijn de ideale keuze voor stellen of gezinnen die kostbare privémomenten en quality time willen doorbrengen met dierbaren, onder de Griekse zon en de verbazingwekkende blauwe kleuren waarmee de Egeïsche en Middellandse Zee het eiland heeft gezegend. Het is ook ideaal voor diegenen die willen genieten van een ontspannende vakantie en alle historische schoonheid die het eiland te bieden heeft uit de eerste hand willen ervaren.

Het unieke ontwerp van Estrella Villas in Rhodos is een mengeling van traditionele (stenen aan de buitenzijde) en modern ingerichte (binnen) stijlen.

In de omgeving zijn een paar hotels, een tavernas en een minimarkt op het strand. Het centrum van Lardos (2 km) biedt de lokale bevolking en bezoekers een verscheidenheid aan winkels, apotheek, tavernas, restaurants, bars, nachtleven en nog veel meer.

Villa's

  •      Primavera Villa (maximaal 4 gasten)
  •      Verano Villa (maximaal 6 gasten)

Faciliteiten en diensten

  •      Afspraken voor spa, massage & schoonheidsbehandelingen in de buurt
  •      Dokter (op aanvraag)
  •      Bloemist
  •      Was- en strijkservice
  •      Apotheek
  •      Watersport

Incheckbeleid

Check-in tijd: 15:00
Check-out tijd: 12:00

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.