Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Estrella Villas (incl. auto)

+ +

Dodecanese | Rhodos | Lardos
Estrella Villas (incl. auto)

Estrella Villas (incl. auto) - Rhodos - Lardos

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, huurauto (all risk) en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Estrella Villas (incl. auto)

OVERZICHT

Estrella Villas Rhodos

Welkom bij Estrella, een complex van 8 villa's, met privézwembad en terras voor elke villa afzonderlijk, allemaal gelegen in een idyllische omgeving van 9000 vierkante meter. De villa's hebben ook een zolder met een balkon en zijn gelegen op ongeveer 300 meter van het kiezel- en zandstrand van Lardos, in het ongerepte middenoosten van het eiland Rhodos, Griekenland. Lindos met zijn beroemde Akropolis ligt op slechts 10 km afstand.

Estrella Villa's zijn de ideale keuze voor stellen of gezinnen die kostbare privémomenten en quality time willen doorbrengen met dierbaren, onder de Griekse zon en de verbazingwekkende blauwe kleuren waarmee de Egeïsche en Middellandse Zee het eiland heeft gezegend. Het is ook ideaal voor diegenen die willen genieten van een ontspannende vakantie en alle historische schoonheid die het eiland te bieden heeft uit de eerste hand willen ervaren.

Het unieke ontwerp van Estrella Villas in Rhodos is een mengeling van traditionele (stenen aan de buitenzijde) en modern ingerichte (binnen) stijlen.

In de omgeving zijn een paar hotels, een tavernas en een minimarkt op het strand. Het centrum van Lardos (2 km) biedt de lokale bevolking en bezoekers een verscheidenheid aan winkels, apotheek, tavernas, restaurants, bars, nachtleven en nog veel meer.

Villa's

  •      Primavera Villa (maximaal 4 gasten)
  •      Verano Villa (maximaal 6 gasten)

Faciliteiten en diensten

  •      Afspraken voor spa, massage & schoonheidsbehandelingen in de buurt
  •      Dokter (op aanvraag)
  •      Bloemist
  •      Was- en strijkservice
  •      Apotheek
  •      Watersport

Incheckbeleid

Check-in tijd: 15:00
Check-out tijd: 12:00

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

outboundPrice: 110 outboundPrice: 113

 Terugreis

inboundPrice: 240 inboundPrice: 254

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 999
auto: 227.5
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0