Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Emilia Luxury Apartments

+ + +

Cycladen | Syros | Megas Gialos
Emilia Luxury Apartments

Emilia Luxury Apartments - Syros - Megas Gialos

Op het eiland Syros, in het populaire vakantieoord Megas Gialos, op 120 meter van het zandstrand, ligt Emilia Luxury Apartments. Slechts 12 kilometer van de hoofdstad Hermoupolis, de kust van Mega Gialos, met het kalme, kristalheldere water en de pittoreske witgekalkte kapel van St. Antonis, is perfect om te zwemmen en te spelen aan zee en een ideale aanlegplaats voor jachten.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Emilia Luxury Apartments

OVERZICHT

De kamers hebben een badkamer, airconditioning, koelkast, gratis toegang tot draadloos internet, TFT LCD-tv, playstation 2, dvd-speler met gratis dvd-films, hifi-stereo met tuner, fornuis of minibar inclusief alle benodigde pods, telefoon, kluis, strijkijzer en strijkplank, haardroger, badjassen en verbanddoos.

Kamers:

  •     Tweepersoonskamer.
  •     Driepersoonskamer.
  •     Suite (Appartement met 2 Kamers)
  •     Tweepersoonskamer Begane Grond.
  •     Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen.

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Piraeus (haven bij Athene) zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds in Athene aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Syros. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Syros naar Piraeus (haven Athene) vaart. Tijdens de terugreis verblijft u in een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.