Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Rhodos & Symi

Dodecanese | Rhodos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Rhodos & Symi

Eilandhoppen Rhodos & Symi - Rhodos - Eilandhoppen

Bij deze vakantie ga je naar de prachtige Griekse eilanden Rhodos en Symi. Je reis start én eindigt op het eiland Rhodos waar je zult landen en vertrekken. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Rhodos & Symi

OVERZICHT

Eerst verblijf je op Rhodos

Je komt met het vliegtuig aan op Rhodos en je ontvangt op de luchthaven direct je huurauto. Of je wordt opgewacht en naar de accommodatie gebracht.

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je met de auto een prachtige rondreis maken, want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. Je kunt ook een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Na een aantal dagen naar wens op Rhodos te hebben doorgebracht rijd je met de huurauto naar de haven van Rhodos, waar je de auto kunt achterlaten. In de haven van Rhodos neem je de boot naar Symi. Indien je geen huurauto wenst, kun je ook worden opgehaald en afgezet bij de haven.

Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos
 

Daarna verblijf je op Symi

Je ontvangt in de haven van Symi direct je huurauto. Of je wordt opgewacht en naar de accommodatie gebracht.

Symi is een klein Grieks eiland dat 22 kilometer van Rhodos is verwijderd. Het is één van de meest schilderachtige stukjes Griekenland. De stad Symi bevindt zich in het noorden van het eiland en is verdeeld in twee delen: in Ano Symi (de bovenstad) en Gialos (de stad aan de haven). In Gialos is het erg gezellig, er zijn hier heel veel leuke restaurantjes, taverna’s, cafe’s en winkeltjes. Op het hoogste punt van de bovenstad bevindt zich het kasteel de Ridders. Opvallend zijn op Symi de vele neoklassieke gebouwen. In het binnenland van Symi bevinden zich diverse valleien en de rotsachtige bergen en hellingen die aan de kustlijn vaak erg steil zijn. Veel stranden zijn alleen met de boot bereikbaar. Een van de populairste stranden van Symi is het strand van Pedi waar leuke terrassen aan het strand zijn. Op Symi zijn meerdere mooie kloosters, de bekendste klooster is die van Panormitis in het zuiden van het eiland.

Bekijk hier onze accommodaties op Symi

Nadat je het gewenste aantal dagen op Symi hebt doorgebracht neem je de boot weer terug naar Rhodos, vanwaar je zult terugvliegen. In de haven van Rhodos word je opgewacht en je wordt bij het vliegveld afgezet.

PLUSPUNTEN

  • 2 verschillende eilanden in 1 vakantie.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden
  • Bekijk veel bezienswaardigheden.
  • Prachtige stranden.
  • Geweldig stad (Rhodos stad)
  • Schilderachtige haven van Symi

KAART - Eilandhoppen Rhodos & Symi

Waar ligt Eilandhoppen Rhodos & Symi?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

181 154

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 120
auto: 0
transfer1: 100
transfer2: 20
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.