Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kreta, Karpathos

Kreta | Lassithi Kreta | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kreta, Karpathos

Eilandhoppen Kreta, Karpathos - Lassithi Kreta - Eilandhoppen

Een bijzondere combinatie als eilandhopvakantie is Kreta en Karpathos. Een echte aanrader om een week op het ene eiland te blijven en een week op het andere.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kreta, Karpathos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt in Heraklion op Kreta aan waar je vakantie gaat beginnen. Wij verzorgen alle transfers zowel op Kreta als op Karpathos tenzij je zelf verkiest om een hurrauto te nemen. Een huurauto kunnnen wij voor je regelen via een van onze partners. Je zult een week (minder of meer kan ook) op Kreta verblijven bij een accommodatie naar keuze (appartement-villa-hotel). Na 7 dagen neem je de boot naar Karpathos waar je nogmaals 7 dagen zult verblijven. Aan de haven van Karpathos wordt je door een van onze medewerkers opgewacht en naar je hotel gebracht. Deze vakantie is ideaal voor 8 tot 22 dagen. We kunnen deze voor je tot aan de puntjes verzorgen.

Kreta en Karpathos zijn twee zeer populaire eilanden met veel afwisseling en schoonheid.

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 vaste inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils, jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers; iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Bekijk hier onze accommodaties op Kreta

Karpathos: Karpathos is een heel mooi Grieks eiland, dat nog rustig is en niet aangetast door massatoerisme. Het is het tweede eiland in grootte van de Dodecanese eilandengroep en ligt tussen Rhodos en Kreta. Karpathos is een bergachtig eiland waarbij de zuidkust van relatief vlak is. Om die reden zijn daar ook de meeste dorpen te vinden. Op Karpathos kun je o.a. het bijzonder mooie bergdrop Olympos bezoeken. In Mesochori, kun je een typisch Karpathiotisch huis bekijken. Pigadia is de gezellig hoofdstad van het eiland. Mooie stranden zijn Achata Beach, Kyra Panagia (met het kerkje) en Apella Beach. Apella Beach, is prachtig vanwege de turquoise kleuren van het water en de ligging in een groene omgeving aan de voet van een steile berg.

Bekijk hier onze accommodaties op Kreta

KAART - Eilandhoppen Kreta, Karpathos

Waar ligt Eilandhoppen Kreta, Karpathos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

108 106

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 999
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.