Delfinia Hotel & Bungalows

+ +

Egeische eilanden | Lesbos | Molyvos
Delfinia Hotel & Bungalows

Delfinia Hotel & Bungalows - Lesbos - Molyvos

Het Delfinia Hotel & Bungalows ligt aan een zanderige baai met kiezels en biedt een prachtig uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee en het dorp Molyvos. Het vormt het perfecte toevluchtsoord om een ​​ontspannen vakantie te combineren met de beste mediterrane en Griekse keuken.

ALBUM Delfinia Hotel & Bungalows

OVERZICHT

Het Delfinia Hotel & Bungalows ligt aan een zanderige baai met kiezels en biedt een prachtig uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee en het dorp Molyvos. Het vormt het perfecte toevluchtsoord om een ​​ontspannen vakantie te combineren met de beste mediterrane en Griekse keuken.

Delfinia Hotel & Bungalows heet je welkom op de sereniteit van het strand van Molyvos en introduceert je in een hele nieuwe wereld van gastvrijheid. Geniet van je verblijf terwijl je het prachtige pittoreske dorp Mythimna (Molyvos) ontdekt

De harmonieuze ambiance van het strand van Molyvos en de ongeëvenaarde schoonheid van het dorp Molyvos, bieden de perfecte setting voor een romantische vakantie of een gezinsvakantie op Lesbos, Griekenland. Delfinia Hotel & Bungalows, het eerste hotel van Molyvos, staat symbool voor de hartelijke gastvrijheid op het eiland Lesbos en de warmte van de mensen.

Een poolrestaurant, een pool- en snackbar, een lobbybar, een prachtig zoutwaterzwembad en een geweldige omgeving met tennis, minivoetbal 5X5, basketbal, volleybalvelden, pronken met een uitgebreide selectie diensten en faciliteiten.

Zakelijke faciliteiten voor professionele vergaderingen en conferenties met een zaal met 60 zitplaatsen, 3 vertaalapparatuur en cabines en hoogwaardige audiovisuele apparatuur kunnen aan alle conferentievereisten voldoen.

BIJZONDERHEDEN

LET OP: Vluchten naar Lesbos verzorgen we rechtstreeks op dinsdagen en vrijdagen (Met TUI Fly). Overige dagen met binnenlandse vlucht via Athene.

PLUSPUNTEN

Het ligt aan een zanderige baai met kiezels.
Biedt een prachtig uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee en het dorp Molyvos.
Een poolrestaurant, een pool- en snackbar.
Een prachtig zoutwaterzwembad
Geweldige omgeving.
Tennis, minivoetbal 5X5, basketbal, volleybalvelden.

KAART - Delfinia Hotel & Bungalows

Waar ligt Delfinia Hotel & Bungalows?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.