Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Casa Palma (incl. auto)

+ +

Peloponnesos | Lakonia | Monemvasia
Casa Palma (incl. auto)

Casa Palma (incl. auto) - Lakonia - Monemvasia

Casa Palma ligt in Monemvasía in de regio Peloponnesos, in het beroemde kasteel van Monemvasia, en beschikt over een zonneterras en uitzicht op de zee.

ALBUM Casa Palma (incl. auto)

Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto) Casa Palma (incl. auto)

OVERZICHT

Casa Palma ligt in Monemvasía in de regio Peloponnesos, in het beroemde kasteel van Monemvasia, en beschikt over een zonneterras en uitzicht op de zee. Een geweldige locatie!

Beide appartementen hebben twee aparte slaapkamers en ze zijn ideaal voor gezinnen, stelletjes of een groep vrienden.

De accommodatie is voorzien van airconditioning en beschikt over een zithoek. Beide accommodaties hebben een gedeeld terras en / of patio. Beide accommodaties hebben een kitchenette met een koelkast en een kookplaat. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. Beddengoed is beschikbaar.
 
Appartementen

  •      Split-level appartement
  •      Maisonnette

* Huisdieren toegestaan

Check-in Beleid

Check-in tijd: 14:00 uur
Check-out tijd: 12:00

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.